Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Kepulauan Cayman Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pemimpin Kepulauan Cayman nyedhiyakake update babagan peningkatan layanan pamrentah

Pemimpin Kepulauan Cayman nyedhiyakake update babagan peningkatan layanan pamrentah
Pemimpin Kepulauan Cayman nyedhiyakake update babagan peningkatan layanan pamrentah
ditulis dening Harry S. Johnson

Kepulauan Cayman pimpinan nyedhiyakake pembaruan babagan tambah layanan pemerintah sing saiki kasedhiya kanggo masarakat Kepulauan Cayman, uga penyediaan 10 hotspot WiFi sing bakal nyedhiyakake akses gratis 24/7 ing telung pulau kasebut.

Ing konferensi pers dina iki (Selasa, 23 Juni 2020), nalika pandonga dipimpin dening Pdt. Audley U. Scott, pimpinan Cayman nerangake layanan pamrentahan sing kasedhiya saiki, utamane ing Otoritas Jasa Kesehatan (HSA) lan Kementerian Perdagangan, Perencanaan lan Prasarana. Dheweke uga ngenalake "Waktu Perjalanan" sing bakal mbantu lelungan internasional menyang lan saka Kapuloan Cayman nalika wates tetep ditutup.

 

Kepala Petugas Kedokteran, Dr. John Lee kacarita:

  • Asil dina iki ana 451 negatif lan ora ana positip.
  • Jumlah tes sing ditindakake ing Kepulauan Cayman yaiku 21,282.
  • Saka 195 total positif sing saiki, ora ana gejala, 40 asimtomatik, ora ana ing rumah sakit lan 154 pulih.
  • Saiki ana 140 ing fasilitas isolasi pemerintah lan 166 ngisolasi ing omah.
  • Enem wong sing nekani 'klinik flu wingi kanthi gejala flu' ringan lan pitung saka 24 panggilan menyang 'hotline flu' kasebut kena flu.
  • Tes kasebut nuduhake manawa garis tren pancen nyengkuyung lan diantisipasi terus.
  • Dheweke ora ngira-ngira tren munggah ing jumlah positip nalika kita mbukak maneh. Komunitas medis ndeleng pungkasan buntut infeksi sadurunge ing kasus positif sing saiki katon; ora ana infeksi anyar.
  • Tes imunoglobulin anyar sing diwiwiti saiki nuduhake level positip antibodi sing sithik banget ing positip sing dingerteni ing Kapuloan Cayman.

 

Perdana Menteri, Hon. Alden McLaughlin ngandika:

  • Asil tes terus tren "apik banget", negesake manawa strategi pamrentah sing digunakake nganti saiki bisa digunakake kanthi sukses, sing ngasilake rasa optimisme lan dorongan ing saubenge.
  • Tahap 1 Suprési Level 2 tegese akeh wong saiki wis bisa kerja maneh. Iki nambah kebutuhan kanggo ngetutake kabeh protokol sing diwajibake kalebu jarak sosial, nganggo topeng, asring ngumbah tangan lan nindakake higienis pernapasan.
  • Wektu Curfew saiki bakal transisi dadi Waktu Perjalanan.
  • Penekanan wis ganti saka "Tetep Ngarep Cayman" dadi "Tetep Aman Cayman".
  • Kanggo komentar lengkap dening Perdana Menteri, deleng sidebar ing ngisor iki.

 

Ingkang Sinuhun Gubernur, Pak Martyn Roper ngandika:

  • Asil Kepulauan Cayman terus nyenengake meh 1,000 negatif lan ora ana sing positif ing rong dina kepungkur.
  • Sawise tugas sing apik, Tim Bantuan Keamanan UK bakal budhal ing pungkasan minggu ngarep.
  • Kanggo rincian saka Gubernur, deleng sidebar ing ngisor iki.

 

Menteri Kesehatan, Hon. Dwayne Seymour ngandika:

  • Otoritas Layanan Kesehatan wis miwiti miwiti rencana fase kanggo mbukak maneh operasi elektif lan perawatan rawat inap.
  • Shout-out tindak menyang Nelson Dilbert lan Walker Romanica ing Cayman Distillery kanggo pasokan sanitizer tangan gratis menyang HSA sajrone 3 wulan kepungkur.
  • MRCU ngerti lan kerja keras kanggo nglawan peningkatan jumlah nyamuk ing saindenging pulau.
  • Deleng sidebar ngisor kanggo luwih saka Menteri.

 

Menteri Perdagangan, Perencanaan lan Prasarana, Hon. Joey Hew nglaporake:

  • Sepuluh (10) hotspot Wi-Fi komunitas saiki kasedhiya ing Grand Cayman, Cayman Brac lan Little Cayman supaya bisa ditikmati para warga, akses publik menyang Internet nirkabel gratis.
  • Menteri kasebut terus menehi dhukungan kanggo bisnis mikro lan cilik ing saindenging pulau.
  • Departemen Perdagangan lan Investasi terus nyedhiyakake layanan luar biasa liwat platform online lan liwat kerja jarak jauh.
  • Staf Departemen Perizinan Kendaraan lan Pembalap (DVDL) sajrone telung wulan kepungkur ngolah total 10,181 nganyari maneh lisensi kendaraan.
  • Kanggo katrangan saka Menteri Hew, deleng sidebar ing ngisor iki.

 

Sidebar: Waktu Perjalanan sing Disorot Perdana, Bisnis kanggo Bisnis

Kaya sing sampeyan ngerteni ing dina Minggu, 21 Juni 2020, kita pindhah menyang tahap 1 saka Penindasan Level 2 sing tegese luwih entheng larangan. Iki tegese luwih akeh wong sing kerja maneh kalebu para pembantu lan pengasuh, salon rambut lan salon kecantikan, gréja, bioskop lan bioskop kabeh sing bisa mbukak kanthi nyiyapake langkah-langkah jarak sosial sing ketat.

Nganti saiki, laporan sing dakkirim pancen nyengkuyung nalika bisnis wiwit digunakake kanthi lengkap. Dadi, nalika kita terus maju, aku njaluk sampeyan kabeh tetep waspada lan nalika kita mbatesi watesan, tanggung jawab sosial. Kita kabeh wis nindakake tugas sing apik banget lan akeh pangorbanan. Virus kasebut durung sirna, isih ana ing antarane kita lan mula kita kudu njaga jarak sosial, kudu nganggo topeng utawa tutup rai ing papan umum lan tetep protokol pernafasan.

Pamrentah bakal nerusake rencana uji coba kanthi agresif lan bakal ngawasi asil kanthi tliti amarga akeh wong sing bali dadi tenaga kerja lan kumpul kanthi sosial.

Pandhuan khusus industri dituduhake ing situs web pamrentah. Pandhuan kasebut dikembangake kanggo ndhukung pambukaan aman sawetara wilayah sing bakal ditindakake lan kalebu pandhuan babagan:

  • Pandhuan Babysitting kanggo Wong Tuwane lan Perawat utama;
  • Sambutan Pengasuh Bocah bali menyang omah sampeyan;
  • Pandhuan kanggo operasi Pusat Perawatan Anak Awal, Kamp Musim Panas, Sekolah Alkitab Liburan (sing bakal diwiwiti tanggal 5 Juli); lan
  • Kerangka kerja kanggo miwiti maneh olahraga ing 19 Juli.

Pandhuan kanggo pambukaan greja wis nampa dhukungan saka Asosiasi Menteri Cayman uga Konferensi Gereja Advent Seventh Day lan kasedhiya ing kaca web Pamrentah.

Kanggo ngilangi keraguan, wigati dicathet manawa sing mlebu greja kudu masker ing njero omah.

 

Travel Time

Nalika terus mbukak lan luwih akeh wong ing jaban rangkah sing kepengin bali, kita mutusake nggunakake individu sing kerja bareng sing diarani Curfew Time kanggo bermigrasi menyang awak anyar sing bakal diarani Travel Time.

Adhedhasar kasuksesan nalika "Waktos Kurung Waktu" mbantu mitigasi Covid-19 kita, operasi "Waktu Perjalanan" sing anyar bakal dikelola dening Kepala Petugas Kementerian Perdagangan Internasional, Investasi, Penerbangan lan Urusan Maritim, Eric Bush, lan tim

Wektu Lelungan bakal ditugasake kanggo mengkoordinasi bali warga Caymania, Pendhudhuk Tetap, lan Pemegang Idin Kerja menyang Kepulauan Cayman. Kanthi nindakake iki, dheweke uga bakal ngatur fasilitas pamisahan Pemerintah kanggo mesthekake yen ana ruangan sing cukup kanggo wong sing bali lan sing kudu ngisolasi kaya sing dibutuhake. Dheweke uga bakal makarya kanggo ngkoordinasi mulihake wong-wong sing kepengin mulihake negarane.

Diarepake manawa Travel Time bakal tanggung jawab lengkap ing operasi iki wiwit tanggal 1 Juli. Kabeh pengaturan lan pengumuman sing digawe saiki kanggo lelungan menyang lan saka Kapuloan Cayman bakal tetep padha.

Wiwit tanggal 22 Maret 2020 nalika nutup tapel wates, Pamrentah wis ngatur 30 penerbangan repatriasi darurat sing ndadekake warga negara bisa bali menyang omah lan para ekspatriat bali menyang omah dhewe, ing antarane watesan perjalanan global.

Penerbangan kasebut, diatur liwat Pusat Operasi Darurat Nasional lan Kantor Gubernur, Cayman Airways uga Kantor Pamrentahan Kepulauan Cayman ing Inggris, mbutuhake koordinasi akeh banget. Ing konteks Cayman, penerbangan kasebut luwih didhukung dening pegawai negeri lan sukarelawan sing apik banget kanggo nggawe pusat isolasi lan ngatur kabeh logistik sing dibutuhake kanggo ndhukung langkah agresif Pamrentah kanggo mungkasi panyebaran virus agawe iki.

Nalika Pusat Operasi Darurat Nasional (NEOC) lagi surut, entitas lan individu sing wis koordinasi lelungan darurat bali menyang operasi normal.

Kanggo sawetara wulan sabanjure, nalika isih duwe watesan, lelungan mbutuhake koordinasi sing efisien antara sawetara Menteri pamrentah, pejabat berwenang uga negara liya liwat Gubernur lan kantor.

Kaya sing wis dakkandhakake, kanggo nggawe pengalaman efisien kanggo individu sing kudu lelungan menyang utawa saka Kapuloan Cayman, aku wis sah nggawe entitas anyar sing bakal mengkoordinasi upaya kasebut. Entitas anyar, sing diarani "Wektu Perjalanan", bakal ngatur lan ngatur lelungan, lan sesambungan karo masarakat.

Liwat kabeh upaya gabungan sajrone telung wulan kepungkur, kita bisa nyegah Covid-19 supaya ora bisa ngontrol kendali ing negara kita. Nanging kita ora bisa ngaso kanthi apik. Operasi Travel Time anyar iki bakal ngidini Pamrentah bisa nggampangake lelungan menyang lan saka pesisir kanthi luwih sukses nalika terus ngatur pandemi Covid-19, tanpa mbebayani sukses sing ditindakake kanthi angel.

 

Sidebar: Gubernur Cathetan Posisi Cayman sing Apik

Nyengkuyung asil tes maneh. Meh 1,000 negatif sajrone 2 dina pungkasan lan ora ana sing positif. Nuduhake strategi kita wis bisa digunakake. Kita ana ing posisi sing apik ing Kapuloan, amarga kabeh langkah sing ditindakake lan kerjasama sing apik.

Global WHO nglaporake pandemi isih luwih cepet. 183,000 kasus anyar ing 21 Juni - paling dhuwur sajrone sedina. 9 yuta kasus ing saindenging jagad. Lan sedhih meh 500,000 wong tiwas.

WHO ujar manawa ora ana bukti yen virus isih kurang kuat lagi muncul. Ora ana sing muncul sing nuduhake penurunan komunikasi utawa pengaruh infeksi.

Aku ngomong iki kanggo negesake manawa kita ora kudu nglalekake. Kita kudu nggunakake kabiasaan apik ing jarak sosial, higienis dhasar lan prilaku ambegan sing apik (nalika batuk lan wahing) lan nganggo topeng ing papan umum.

Cara paling apik kanggo nglindhungi awak, kulawarga lan komunitas, kalebu wong tuwa lan rentan.

Nalika ngupayakake babagan cara mbukak wates kanthi aman, perdagangan kudu dibutuhake. Ora ana solusi risiko nol. Dadi, kita kudu tetep disiplin miturut 'normal anyar' nganti vaksin digawe.

Tim Bantuan Keamanan (SAT) bakal ninggalake kita ing pungkasan minggu ngarep. Dheweke wis rong wulan teka ing kene lan aku matur nuwun banget amarga kabeh pitulung sing diwenehake. Koordinasi sajrone kunjungan RFA Argus kalebu latihan topan lan dhukungan helikopter sing disedhiyakake menyang RCIPS iku penting banget. Kru udhara mbantu ndeteksi pangiriman obat-obatan lan minggu kepungkur nanggepi loro kayak sing kesulitan ing pesisir Grand Cayman. Tim kasebut kalebu ahli logistik sing ndhukung laboratorium HSA lan wis menehi pitulung kanggo penerbangan BA Airbridge. Kajaba iku, sing paling penting, tim wis ndhukung rekrutmen, rencana latihan lan undang-undang sing dibutuhake kanggo ngembangake Resimen Kepulauan Cayman. Nggawa tim kasebut, kanthi persetujuan Perdana Menteri, ing wektu sing nantang sawise lockdown minangka langkah sing wajar, direncanakake lan sinyal komitmen UK. Aku matur nuwun banget marang tim kanggo kabeh dhukungan sing diwenehake.

Wakil Gubernur njaluk aku nyorot, ing demonstrasi sing kuat saka fokus layanan pegawai negeri sipil, sing diwiwiti dina iki aplikasi kanggo Kewarganegaraan Teritorial Luar Negeri Inggris (BOTC), Naturalisasi / Registrasi, Registrasi Inggris lan kadaluwarsa cathetan pidana bisa diajukake menyang Wakil Kantor Gubernur liwat email lan biaya sing gegandhengan (awis AS, CI, debit, kertu kredit utawa cek lokal) bisa dibayar ing Kantor Pos. Pelamar kudu ndownload formulir aplikasi sing relevan, bukak Kantor Pos, mbayar biaya sing gegandhengan, banjur email formulir lan salinan kuitansi menyang titik kontak sing relevan kaya ing ngisor iki:

  1. Naturalisasi / Registrasi BOTC: [email dilindhungi]
  2. Registrasi / Naturalisasi Inggris: [email dilindhungi] (pindai kudu ana warna kanggo Registrasi Inggris)
  3. Kadaluwarsa cathetan pidana: [email dilindhungi]

Salin hard lan kir isih bakal ditampa. Iki kudu dikirim menyang kothak gulung sisih pinggir ing Gedung Administrasi Pemerintah.

 

Sidebar: Menteri Seymour Ngerti Layanan HSA sing Ditambahi

 

Sugeng Sonten kagem kanca-kanca warga Cayman lan warga.

Kaya sing sampeyan ngerteni, Grand Cayman wis pindhah menyang Penindasan Minimal Level 2 saka respon COVID-19 lan amarga akeh sing wis krungu Otoritas Jasa Kesehatan (HSA) wiwit miwiti rencana fase kanggo pambukaan operasi elektif lan perawatan rawat rawat. .

Ing tahap iki, wong-wong sing mbutuhake perawatan sing ora darurat lan bocah-bocah saiki bisa ngakses Rumah Sakit Kepulauan Cayman, kabeh klinik rawat jalan kalebu Pusat Kesehatan Kabupaten, Rumah Sakit Iman ing Cayman Brac lan Klinik Little Cayman.

HSA ngerti manawa amarga penutupan layanane sajrone pandemi kasebut, ana panjaluk pasien kanggo perawatan medis, bedah lan prosedur lan aku bisa njamin manawa staf HSA wis siyap lan tliti siyap kanggo nggayuh panjaluk kasebut.

Bakal ana fase kabeh layanan ing kabeh fasilitas HSA kanthi suwe-suwe kanthi fokus marang langkah-langkah ketat kanggo nglindhungi pasien lan staf saka COVID-19 adhedhasar prinsip pandhuan sing wis ditemtokake. Kabeh pasien sing janjian sadurunge bakal dikontak kanggo jadwal maneh. Yen pasien duwe pitakon utawa kuwatir babagan janjian sing ora kejawab utawa kudu nggawe janji, hubungi 949-8600. Kesehatan Masyarakat uga bakal ngluncurake kampanye vaksinasi sajrone minggu ngarep menehi kesempatan kanggo pasien nampa imunisasi sing ilang. Ana dhaptar langkah-langkah pengamanan sing kalebu:

  • Pra-registrasi kabeh pasien sadurunge janjian kanggo nyilikake garis lan kemacetan;
  • Pra-skrining kabeh pasien kanggo suhu lan gejala COVID-19 sadurunge mlebu klinik utawa departemen;
  • Pangowahan ruang tunggu ing kabeh klinik kanggo njaga jarak sosial paling ora enem kaki;
  • Dina klinik khusus kanggo pasien sing wis tuwa lan ora kompromi;
  • Klinik lan layanan diagnostik bakal diatur supaya jarak sosial sing cukup antarane pasien dijaga, kalebu papan tambahan kanggo nggedhekake area tunggu;
  • Ekspansi layanan telemedisin;
  • Cathetan medis saiki bisa dipikolehi ing meja informasi ing atrium rumah sakit;
  • Screening COVID-19 dibutuhake kanggo kabeh pasien sing diakoni kanggo prosedur pilihan (kalebu bagean C elektif) 3 dina kerja sadurunge prosedur lan bakal diarahake menyang area skrining sing wis ditemtokake.

Ana langkah-langkah luwih lanjut kalebu PPE kanggo kabeh staf lan pamriksan saben dinane para karyawan uga logistik sing ati-ati kanggo njaga jarak sosial. Kanggo dhaptar lengkap babagan langkah liyane, aku ngajak sampeyan bukak situs web HSA.

Kita ngerti manawa sampeyan uga duwe pengarep-arep bisa krungu manawa sampeyan bisa miwiti uga ngunjungi wong sing dikasihi lan aku seneng menehi katrangan yen HSA bakal njupuk kabeh langkah sing dibutuhake kanggo nyuda mbatesi pengunjung saiki, nanging mung kanthi bimbingan kesehatan umum kanggo nyegah panyebaran penyakit iki lan nglindhungi pasien, staf lan pengunjung.

Ana kabijakan kunjungan sing kudu dianut karo apa sing wis digawe umum, amarga isih ana sawetara pitakon sing aku seneng bisa mbahas karo sampeyan kabeh saiki:

  • Pengunjung kudu umur 18+ taun lan nganggo topeng rai sawayah-wayah.
  • Kabeh pengunjung bakal ditampilake sadurunge mlebu Rumah Sakit Kepulauan Cayman.
  • Kabeh pengunjung dijaluk ngresiki tangan nalika mlebu lan metu ing ruangan pasien uga rumah sakit.
  • Jam Kunjungan wiwit jam 11 esuk - 8 wengi kanggo Unit Perawatan Kesehatan, Operasi lan Kritik.
  • Pasien sing mbutuhake pitulung bisa uga duwe salah sawijining pengasuh minangka bagean saka tim perawatane.
  • Siji pengunjung bakal diidini ngancani pasien kanggo nggampangake perawatan utawa perawatan kayata kunjungan ambulat, prosedur utawa operasi dina sing padha.
  • Siji pengunjung, saben dina, bakal diidini ing Ward Maternity.
  • Rong wong (wong tuwa, wali utawa pengasuh) kanggo pasien ing Unit Pediatric
  • Unit Perawatan Intensif Neonatal (NICU) ngidini saben wong tuwa saben dina.
  • Pasien positif COVID-19 bakal ora diijini pengunjung.

Kita ngerti pancen kudu dielingi, muga-muga uga yakin manawa tim HSA nggarap akeh item sing bakal dibukak uga kalebu signage sing bakal mbantu kita kabeh navigasi kanthi aman.

Minangka Menteri Kesehatan, aku seneng menehi ngerti manawa sampeyan bisa kanthi aman menyang rumah sakit maneh. Rumah sakit kita kanthi rutin ngatur penyakit infeksi lan wis nemtokake langkah tambahan kanggo njamin keamanan pasien sajrone wektu iki.

Aku bakal dadi remen yen ora nyuarakake sentimen timku ing HSA kanggo ngelingake pasien lan pengunjung manawa kita isih urip ing pandemi ing saindenging jagad lan terus menehi pesen yen kita kabeh kudu nindakake pancegahan sing dibutuhake kanggo nglindhungi awake dhewe.

Dina iki aku uga pengin nylametake Nelson Dilbert lan Walker Romanica ing Cayman Distillery kanggo pasokan sanitizer tangan gratis menyang HSA sajrone 3 wulan kepungkur. Dheweke nyumbang luwih saka 5,000 liter sanitizer. Sumbangan kasebut diwenehake menyang macem-macem entitas lan panguwasa ing saindenging Pulo Grand Cayman uga sawetara 55 galon drum sing wis dituju menyang Cayman Brac.

Sumbangan kasebut wis kasedhiya, nanging ora diwatesi kanggo entitas ing ngisor iki:

HSA, RCIPS, Departemen Lingkungan, CBC, Otoritas Pelabuhan, HMCI, Hotel Isolasi, Penjara Utara, Administrasi Kehakiman, macem-macem Kantor Dokter lan Klinik Swasta, Badan amal kalebu panganan ing rodha, Masyarakat Manusia, Masyarakat Kanker, Siji Asu Sekaligus, lan macem-macem liyane; Medik, petugas, buruh garis depan lan individu sing ora kaetung; Kantor protokol lan Majelis Legislatif kanggo sesi sing bubar.

Matur suwun amarga wis melu partisipasi ing perang nglawan Covid-19.

Kajaba iku, aku ngerti akeh sing prihatin babagan wulu lebu Sahara sing nyebar ing saindenging Karibia. Aku pengin sawetara wektu ngelingake masarakat babagan pratelan sing diterbitake dening Layanan Cuaca Nasional sing ujar manawa kita bisa ngarep-arep kahanan sing angel banget ing Pulo Cayman sajrone 24 jam sabanjure. Amarga iki, Departemen Kesehatan Umum menehi saran marang masarakat manawa kondhisi kasebut bisa nambah gejala ing panandhang panandhang asma, lan penyakit napas liyane amarga lebu lan konsentrasi zat partikel. Wong-wong sing kaya ngono diprayogakake supaya tetep tetep bisa kerja ing wektu iki.

Pungkasan, ana akeh laporan babagan peningkatan jumlah nyamuk ing saindenging pulau. MRCU ngerti lan ngupayakake tenan kanggo nglawan perkara kasebut. Penyemprotan udara kedadeyan ing wengi pungkasan ing sisih Lor lan Prospect / Red Bay lan bakal dilanjutake maneh bengi iki liwat wilayah Frank Sound lan North Side. Penyemprotan lemah uga terus ing wilayah Whitehall Estates, Snug Harbor, Smith Road, Walkers Road, North Sound Estates lan Bodden Town bengi iki.

Saiki kita ngalami luwih akeh nyamuk amarga pasang pasang ing ndhuwur-rata lan udan anyar. Matur nuwun sanget, iki dudu penyakit sing nyamuk nanging nyesel banget.

Aku pengin njamin publik manawa MRCU wis survey lan ngrawat situs produksi lan nyamuk sing muncul, mabur lan nyokot ing kabeh pandemi COVID-19. Dheweke nindakake nalika, lan sing paling penting, njamin manawa personel lan staf bisa nindakake pancegahan sing cocog karo risiko panularan COVID-19. Dheweke nyoba ora ngidini COVID-19 mengaruhi layanane, nanging wis mengaruhi lan mengaruhi operasional.

Ing rong minggu kepungkur, program udara wis ngladeni kabeh telung pulau nalika kerja bareng karo operasi bandara lan bandara, operasi sing uga kena pengaruh COVID-19 lan nindakake apa sing bisa ditindakake kanggo njamin keamanan ing papan makarya. Operasi udara lan darat kalorone kena angin gedhe ing wulan iki sing kadang ndadekake operasi semprotan ora bisa ditindakake. Sanajan iki, lan sanajan COVID-19, personel MRCU wis kerja ing lapangan wiwit pertengahan Maret kanggo survey lan ngontrol nyamuk. Dheweke bakal terus nindakake kanthi rajin nganti populasi nyamuk saiki bali menyang level normal.

Ing pungkasan, aku matur nuwun marang Gusti Allah lan ndedonga supaya dilindhungi welas asih sing tetep ing pulau kita lan ngelingake masarakat supaya terus latihan jarak sosial, ngumbah tangan, nganggo topeng lan njaga awake dhewe lan bocah-bocah ing omah yen lara.

Gusti Allah mberkahi kita kabeh.

 

Sidebar - Menteri Hew Nyedhiyakake Pembaruan babagan Inisiatif Menteri, Hotspot WiFi

Sugeng siang dulur,

Matur nuwun, Perdana Menteri sing terhormat lan anggota panel liyane sing wis menehi kesempatan kanggo nuduhake sawetara pembaruan saka Kementerian karo anggota sing nonton.

Sajrone sawetara wulan kepungkur, departemen lan agensi ing remit saya terus nyedhiyakake layanan paling akeh kanggo para pelanggan - online utawa liwat pangiriman jarak jauh. Kita wis nindakake bisnis, ora kaya biasane.

Mung sawetara layanan sing wis suda utawa mandheg amarga COVID-19. Iki kalebu layanan pribadi sing ora bisa transisi kanthi online - tes nulis lan nyopir DVDL lan sawetara layanan counter ngarep ing Gedung Administrasi Pemerintah.

Nalika Pamrentah maju kanthi luwih gampang ngilangi watesan, aku pengin negesake manawa para masarakat manawa kita lagi ing proses implementasi rencana kanggo bali menyang pangiriman layanan kanthi cara sing aman - kaloro kanggo karyawan lan pelanggan.

Sadurunge menehi update saka sawetara departemen lan agensi, aku pengin ngumumake inisiatif anyar ing telung Pulo Cayman, sing digawe saka kemitraan sektor swasta / publik sing sukses.

Sepuluh (10) hotspot Wi-Fi komunitas saiki kasedhiya ing Grand Cayman, Cayman Brac lan Little Cayman supaya bisa ditikmati para warga, akses publik menyang Internet nirkabel gratis.

Duwe akses Internet saiki, luwih kritis tinimbang saiki, amarga kita mbutuhake luwih akeh wong online kanggo layanan penting. Inisiatif iki bakal ngidini para siswa, kulawarga lan uga wirausaha enom bisa ngakses sumber daya online lan tetep bisa ngobrol karo kanca lan kulawarga.

Sawetara mitra nyumbang wektu, keahlian lan bahan kanggo ngleksanakake proyek iki. Aku kudu matur nuwun:

  • Perusahaan teknologi global Whitefish kanggo nyumbang infrastruktur teknologi lan peralatan kanggo hotspot Wi-Fi umum;
  • OfReg kanggo koordinasi proyek umume;
  • Panyedhiya IT lokal, Unified Technologies, kanggo instalasi kabeh infrastruktur TI;
  • Arus C & W, kanggo akses bandwith sing dibutuhake;
  • Menteri CPI; lan
  • Sawetara instansi pamrentah lan departemen kanggo nyedhiyakake lokasi kasebut.

Hotspot Wi-Fi komunitas ana ing:

Kepulauan Kepulauan

  • Gedung Administrasi Distrik ing Cayman Brac
  • Omah Pamrentahan ing Little Cayman; lan

Ing Grand Cayman

  • Perpustakaan Umum George Town
  • Pusat Sipil James M. Bodden Sr.
  • Pusat Komunitas Sisih Lor
  • Aula Rapat Asosiasi Seafarer
  • Pusat Komunitas Swara Selatan
  • Universitas Universitas Kepulauan Cayman (UCCI)
  • Perpustakaan Umum West Bay
  • Pusat Civic William Allen McLaughlin

Hotspot Wi-Fi bisa diakses patlikur jam saben dina, pitung dina seminggu. Kabeh hotspot sing disebutake saiki urip, kajaba lokasi UCCI.

Anggota masyarakat kudu tundhuk marang pedoman jarak adoh lan keamanan sing relevan nalika ngunjungi lokasi kasebut.

Maneh, matur nuwun kanggo kabeh mitra sing bisa nggawe iki.

Pusat Pengembangan Bisnis Kepulauan Cayman

Ngalih menyang wilayah portofolio liyane, Pamrentah, liwat Kementerian, terus menehi dhukungan kanggo bisnis mikro lan cilik ing saindenging pulau.

Minggu kepungkur, Honorable Premier menehi update babagan panyerepan langkah-langkah bantuan Pamrentah kanggo bisnis mikro lan cilik, ditawakake liwat Pusat Kepulauan Cayman kanggo Pembangunan Bisnis.

Aku mung pengin nambah, wiwit wingi, 22 Juni:

  • Pitung atus lan patang puluh sanga (749) aplikasi wis ditampa kanggo mikro lan cilik program hibah bisnis. 83% kabeh aplikasi sing ditampa saiki wis diproses.
  • Nilai total aplikasi hibah disetujoni is $ 1,076,000.00. Saka jumlah kasebut, $ 660,969.41 wis ditampa dening pelamar.
  • Kanggo program utang sithik, 60 aplikasi wis ditampa makili 37% dana sing kasedhiya disetujoni dening Kabinet. Telung (3) aplikasi bubar disetujoni dening Bank Pembangunan Kepulauan Cayman.

Saliyane layanan saiki, yen kita bisa miwiti layanan ing omah kanthi aman - Pusat bakal nyedhiyakake inkubator bisnis omah ing endi pamilik bisnis mikro lan cilik bisa ngoperasikake sewa kanthi gratis karo para penasihat bisnis sing kasedhiya kanggo tuntunan finansial lan strategis.

Departemen Perdagangan lan Investasi

Departemen Perdagangan lan Investasi terus nyedhiyakake layanan luar biasa liwat platform online lan liwat kerja jarak jauh.

antarane 21 Maret - 17 Juni, nglangkungi 2,900 lisensi perdagangan lan bisnis wis diproses lan ditanggepi. Iki kalebu liwat 600 anyar lisensi perdagangan lan bisnis, sing dakkarepake, bisa ngandelake kapercayan ing perekonomian lokal lan nuduhake manawa semangat wirausaha isih urip sehat.

Aku pengin ngelingake marang masarakat yen wulan Maret, Pamrentah mbatalake biaya aplikasi lisensi perdagangan lan bisnis, (kanggo sing anyar lan nganyari maneh), nganti tanggal 31 Juli.

Fees lisensi perdagangan lan bisnis pungkasan uga durung suwe dibatalake nganti tanggal 31 Juli.

Isih ana jendela kesempatan kanggo pamilik bisnis mikro lan cilik, utamane, kanggo entuk manfaat saka ngilangi kasebut.

Aku uga pengin nyebutake manawa kabeh Dewan - Perizinan Dagang lan Bisnis, Lisensi Omben-omben, Zona Ekonomi Khusus lan Komisi Film - wis aktif.

          Matur nuwun kanggo tim DCI lan anggota Dewan kanggo nanggepi lintang sajrone sawetara wulan kepungkur.

Departemen Kendaraan lan Lisensi Driver

Nguripake DVDL, sajrone telung wulan kepungkur, staf ngolah total 10,181 nganyari maneh lisensi kendaraan.

  • Saka jumlah kasebut, 7,873 kendaraan utawa udakara 132 kendaraan / saben dina diperbarui kanthi online. Iki minangka bukti manawa sistem online bisa digunakake lan aku pengin menehi saran supaya masarakat bisa terus nggunakake platform online.
  • DVDL bakal nyaring sistem online supaya luwih efisien lan gampang digunakake, kanthi pangarep-arep supaya pelanggan ora prelu bali menyang kantor kanthi nomer sing sadurunge katon.
  • Ana 2,288 kendaraan sing nganyari maneh ing counter kanggo personel penting lan wong tuwa.
  • Jumlah total lisensi driver sing dianyarake sajrone yaiku 1,686. Aku ngajak masarakat supaya nggunakake portal pangguna sing online.

Departemen saiki ngrampungake prosedur kanggo mbukak maneh tes tulis lan nyopir, lan masarakat bakal disaranake.

Departemen Perencanaan

Minangka gegayutan karo prekara ngrencanakake, Departemen Perencanaan duwe peran penting ing pambukaan sektor konstruksi kanthi bertahap. Personel perencanaan wis nyediakake layanan inspeksi ing lapangan kanggo proyek kasebut sing durung ana pamriksa (sadurunge papan perlindungan ing peraturan). Saiki dheweke pindhah menyang proyek multi-kulawarga lan komersial amarga proyek kasebut diwiwiti maneh.

Kanggo periode kasebut, 15 Maret -19 Juni:

  • Jumlah Idin sing Ditanggepi - 108; rego liwat $ 44juta;
  • Nomer Sertifikat Pendhudhukan Ditanggepi - 38, rego liwat 59 yuta.
  • Jumlah Proyek sing disetujoni - 38, rego liwat 10 yuta
  • Jumlah inspeksi rampung - 663.

Aku uga seneng nglaporake manawa Departemen Perencanaan wis kerja sama karo Layanan Pos kanggo ngidini para pelanggan mbayar biaya perencanaan ing telung kantor pos - Bandara, Savannah lan West Bay. Lokasi kasebut bisa ngolah awis lan mriksa transaksi atas jenenge Departemen. Aku pengin matur nuwun marang Layanan Pos kanggo kemitraan iki, sing nyoroti upaya sing ditindakake dening PNS kanggo ngapikake pangiriman layanan opsi kanggo umum.

Otoritas Jalan Nasional

Babagan prasarana prasarana, NRA miwiti kerja dalan kritis ing wulan iki kanggo njupuk kauntungan saka nyuda jumlah kendaraan ing dalan.

  • Para kru NRA wis ngrampungake resurfacing ing Shedden Road, Harbour Drive lan Crewe Road.
  • Ing minggu ngarep, dheweke bakal miwiti urip maneh
  • Ing George Town - North Sound Road (dening Alissa Towers); lan Elgin Avenue (dening kantor polisi),
  • Wilayah Kota Bodden - Manse Road, Pease Bay, lan bagean Breakers; Jalan Teluk Kulon; lan bagean saka Wétan Wétan dening Blowholes.
  • Kerja uga saiki ditindakake kanggo nyebarake bolongan Chrissie Tomlinson lan Rex Crighton Boulevard, sing bakal rampung ing pungkasan wulan Juli.
  • Kajaba iku, kerja bakal diwiwiti ing dalan konektor Bandara ing minggu ngarep. Iki bakal ngubungake Highway Esterley Tibbetts menyang Sparky Drive kanggo nyuda lalu lintas sing akeh liwat taman industri lan uga gampang rame ing bundaran Butterfield.

Dina Rebo minggu kepungkur, aku nekani rapat dewan NRA liwat zoom lan kita setuju kanggo terus fokus kanggo nggawe dalan luwih aman kanggo kabeh pangguna kanthi nggunakake metodologi dalan sing lengkap yen bisa.

Nanging, yen papan ora ngidini kita, kita bakal ngetutake metodologi dalan sing digunakake kanthi nggunakake tandha-tandha lan tandha dalan kanggo ngenali lan ngelingake pangguna manawa lurung-lurung kudu dituduhake karo para pengendara motor, pengendara sepeda, lan pejalan kaki.

Aku pengin menehi saran supaya kabeh wong tetep waspada lan nggunakake wektu nalika nggunakake dalan. Mung sawetara minggu kepungkur, kita diwatesi ing dina lelungan lan wektu lan kayane bisa ngatur. Ayo terus nuduhake tingkat kesabaran sing padha, ngrancang dina kanggo nyuda wektu ing dalan, lan terus nuduhake dalan karo wong-wong sing bisa mlaku-mlaku, jogging, utawa muter kanggo muter-muter utawa mung kanggo olahraga.

Aku durung ngerti babagan kabeh wilayah, nanging aku pengin murup pentinge unit Layanan E-Government kerja, utamane sajrone iki. Dheweke nyedhiyakake dhukungan ing saindenging pemerintah, ing agensi lan departemen.

Sajrone papan perlindungan, tim EGov wis ngetrapake sawetara solusi teknologi ing pamrentah:

Iki kalebu:

  • Alat pambiji mandhiri Covid-19;
  • Asisten Chatbot kanggo situs gov.ky/coronavirus; lan
  • Distribusi liwat pesen teks nomer ESID kanggo wong sing lisensi nyopir kadaluwarsa supaya bisa nganyari kanthi online karo portal pangguna sing wis kadaptar.

Tim E-Gov saiki makarya karo Departemen Layanan Komputer lan vendor kanggo ngluncurake solusi e-commerce nomer ing wulan Juli. Iki kalebu:

  • Aplikasi online kanggo Pusat Pengembangan Bisnis sing bakal ngidini bisnis mikro lan cilik njaluk dana hibah utawa utangan;
  • Sistem online kanggo nggampangake pengajuan barang sing bakal diterbitake ing Warta;
  • Layanan online tambahan kanggo DVDL kayata registrasi kendaraan anyar lan transfer kendaraan; lan
  • Sistem online kanggo ndhukung pengajuan aplikasi kanggo Naturalisasi lan Registrasi Warga Inggris ing Luar Negeri Inggris lan bukti kewarganegaraan.

Pandemi COVID-19 iki nyebabake pentinge layanan digital lan ekonomi digital. Nalika entuk bathi kanthi nyata saka upaya nganti saiki karo layanan online sing ana, kita dadi luwih ngerti kesempatan / kesenjangan utama utamane ing bidang digital, utamane kunci ora ana sistem identifikasi nasional.

Kabar apik yaiku tim E-Gov wis nggarap sistem iki lan sawetara proyek liyane. Tim kasebut nggawe kemajuan sing bakal mindhah Kapuloan Cayman maju kanthi signifikan ing ekonomi digital kanthi implementasi sistem Penduduk lan sistem ID Nasional.

          Tim kasebut wis ngupayakake pengadaan serangkaian layanan, peralatan, piranti lunak, lan dhukungan lengkap babagan sistem ID. Diantisipasi manawa iki bakal ngidini ditanggepi ID Nasional, diwiwiti ing kuartal kaping 2021.

Ketergantungan utama kanggo nggayuh iki - yaiku ngrampungake registrasi populasi; ndukung undang-undang lan proses pengadaan.

Daftar Populasi isih diluncurake ing kuartal kaping papat taun iki kanthi mayoritas solusi teknis sing saiki diimplementasikake lan siap.

Sadurunge nutup, aku arep matur nuwun marang tim E-Government lan tim Jasa Komputer kanggo kabeh tugas sing mbiyantu ndhukung pamrentah supaya bisa transisi kanthi online. Kajaba iku, matur suwun sanget kanggo kabeh karyawan Kementerian amarga dedikasi kanggo ngabdi marang wong-wong ing Pulo kasebut. Sanajan ana kahanan nalika operasi, terus menehi 100%.

Matur nuwun.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.