Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Otoritas Pariwisata Saudi ngluncurake Kampanye Musim Panas Saudi

Otoritas Pariwisata Saudi ngluncurake Kampanye Musim Panas Saudi
Otoritas Pariwisata Saudi ngluncurake Kampanye Musim Panas Saudi
ditulis dening Harry S. Johnson

The Otoritas Pariwisata Saudi (STA) wis ngluncurake kampanye anyar, sing diarani Musim Panas Saudi, kanggo nyengkuyung warga supaya bisa njelajah Kerajaan taun iki, minangka preinan ing luar negeri, sawise watesan larangan dikunci amarga Covid-19.

Peluncuran kampanye ngetutake riset * sing gedhe * dening STA, sing ngumumake manawa 57 persen warga Saudi prihatin lelungan plancongan kanthi pesawat, nanging 85 persen isih ngrancang istirahat udakara sepuluh dina ing taun iki. 78 persen nyebutake penasaran nalika njelajah negarane.

"Musim Panas Saudi dadi kesempatan sing apik kanggo nemokake macem-macem tujuan wisata ing KSA, bebarengan karo khazanah sejarah, alam lan budaya. Kampanye kasebut uga nyumbang kanggo ningkatake upaya Menteri Pariwisata kanggo nguripake sektor pariwisata, sing paling kena pengaruh pengulangan kasebutmasalah krisis Covid-19, ” ujar Yang Mulia Ahmed Al Khateeb, Menteri Pariwisata kanggo Kerajaan Arab Saudi lan Ketua STA.

Wiwit tanggal 25 Juni lan mlaku nganti 30 September 2020, kampanye Musim Panas Saudi mromosikake sepuluh lokasi ing saindenging negara. Sepuluh wilayah kasebut yaiku: Jeddah lan KAEC; Abha; Tabuk; Khobar, Dammam lan Ahsa; Al Baha; Al Taif; Yanbu lan Umluj; lan Riyadh.

Bebarengan, lokasi kasebut nawakake lembah sing subur, pantai sepi, alas sing lebat, iklim sing adhem, pucuk gunung, kutha sing rame, desa-desa bersejarah lan liya-liyane. Pelancong disaranake ngunjungi macem-macem tujuan kanggo njupuk macem-macem paket lan kegiyatan sing kasedhiya, wiwit lelungan segara lan nyilem, tekan museum lan hiking.

"Sektor pariwisata nerusake kegiyatan kanthi semangat anyar lan ngarep-arep supaya bisa maju kanthi luwih cepet, kanggo nggayuh gegayuhan kita selaras karo Saudi Vision 2030, sing ngupayakake ngupayakake diversifikasi ekonomi, narik investasi, nambah bathi lan nggawe kesempatan kerja kanggo warga negara, ”jarene HE Ahmed Al Khateeb.

Musim Panas Saudi dipimpin dening STA kanthi kolaborasi raket karo sektor swasta. Peran utama STA yaiku nyedhiyakake Kraton minangka salah sawijining tujuan pariwisata utama ing jagad iki, kanthi ngembangake produk pariwisata lan promosi ing skala global.

* Survei wawasan konsumen kampanye Musim Panas Saudi ditindakake ing Mei 2020 dening STA & IPSOS

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.