24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Hong Kong Industri Hospitality News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dewan Pariwisata Hong Kong dadi tuan rumah Forum Online Global Pertama ing Dunia babagan Perjalanan Pasca-Pandemi  

Dewan Pariwisata Hong Kong dadi tuan rumah Forum Online Global Pertama ing Dunia babagan Perjalanan Pasca-Pandemi
Papan Pariwisata Hong Kong

Dewan Pariwisata Hong Kong (HKTB) dina iki dadi forum online kanthi irah-irahan “Beyond COVID-19: Global Normal New Normal” - acara pertama kayata fokus ing prospek pariwisata pasca pandemi kanggo Hong Kong, Daratan, Asia, lan jagad.

Luwih saka 4,000 perwakilan industri pariwisata, wartawan, lan akademisi sing ndaftar ing acara kasebut amarga para pimpinan industri global nuduhake wawasan babagan efek wabah virus corona nalika lelungan, kepiye industri kudu nanggapi lan tren sing diarepake nalika ana wong sing lelungan maneh ing periode pasca pandemi .

Ing sambutane, Ketua HKTB Dr. YK Pang negesake pentinge mulihake kapercayan konsumen. "Minangka industri, misi utama kita kudu menehi kapercayan lan kapercayan marang saben wong lelungan manawa lelungane aman wiwit wiwitan nganti pungkasan," jarene. “Kerja sama kita kudu nglintasi watesan geografis lan bisnis. Kita kudu nglumpukake ilmu lan keahlian lan nggunakake kapinteran kolektif kanggo navigasi tantangan sing bakal ana. "

Dewan Pariwisata Hong Kong dadi tuan rumah Forum Online Global Pertama ing Dunia babagan Perjalanan Pasca-Pandemi

Dr. YK Pang, Ketua Dewan Pariwisata Hong Kong, negesake pentinge mulihake kapercayan konsumen marang sambutane ing forum online dina "Beyond COVID-19: Normal Pariwisata Global".

Dr. Pang nyorot inisiatif sing ditindakake dening industri pariwisata Hong Kong supaya tetep maju ing kurva nalika ngemot panyebaran pandemi kasebut, lan ngumumake manawa HKTB bakal kerja bareng para mitra kanggo nggawe "Open House Hong Kong" - platform lelungan sing unik lan misuwur ing wilayah sing bakal ngandhani jagad iki nalika Hong Kong minangka tujuan sing aman kanggo COVID sing siap nampani pengunjung bali lan menehi pengalaman apik kanggo para wisatawan. . Dheweke ngundang mitra dagang saka saindenging jagad kanggo ndhukung platform kanthi menehi tawaran sing apik lelungan menyang Hong Kong kanggo pengunjung saka kabeh bawana.

Dewan Pariwisata Hong Kong dadi tuan rumah Forum Online Global Pertama ing Dunia babagan Perjalanan Pasca-PandemiDewan Pariwisata Hong Kong dadi tuan rumah Forum Online Global Pertama ing Dunia babagan Perjalanan Pasca-Pandemi

Pitu pamicara sing dihormati internasional sing makili macem-macem sektor industri lelungan ngrembug babagan sentimen lan prilaku konsumen paling anyar lan menehi wawasan babagan tantangan sing diadhepi industri kasebut. Iki minangka pilihan pengamatan ahli:

Steve Saxon, Mitra, McKinsey & Perusahaan

"COVID-19 minangka tantangan kamanungsan utama. Nanging ana implikasi kanggo ekonomi lan bisnis sing luwih jembar. Contone, USD 0.9 triliun dadi 1.2 triliun wis ilang saka bathi ekspor saka pariwisata ing saindenging jagad. Nalika pariwisata global bisa bali menyang level sadurunge ing taun 2022, China, Indonesia, lan AS katon optimisme, kanthi lelungan ing China bali menyang setengah saka level sadurunge. Nanging, kapercayan wisatawan isih kurang, lan pemulihan luwih alon tinimbang sing diarepake. Saliyane, ana kesempatan utama kanggo nggunakake modal ing plancongan domestik lan plancongan sing luwih enom lan kulawarga, amarga umume konsumen ora duwe lelungan kurang - utamane internasional - sawise COVID-19. Tiongkok, Inggris, lan Jerman kalebu potensial wisata domestik paling gedhe. ”

Hermione Joye, Pemimpin Sektor, APAC, Plancongan & Vertikal, Google

"COVID-19 nyebabake pangowahan generasi ing cara jagad iki, industri lelungan meh mandheg kanthi minat global kanggo ngeculake lelungan kaping 3 tinimbang kaping sadurunge COVID (adhedhasar data telusuran). Akibate, ora ana maneh perkiraan normal babagan prilaku konsumen, lan iki pancen bener nalika nerangake babagan cara mikir babagan lelungan. Aku ngarep-arep bisa nuduhake tren, wawasan konsumen lan prinsip sing bisa mbantu para pemasar nanggapi 'normal anyar'. ”

Jane Sun, CEO, Grup Trip.com

"Ing Grup Trip.com, kita yakin dadi tugas kanggo nuntun para pelancong lan industri liwat jaman sing nantang iki. Mula saka wiwitan pandemi kasebut, tim kita wis kerja keras kanggo ngolah pembatalan luwih saka RMB 30 milyar, lan kita menehi mitra finansial dhukungan luwih saka RMB 1 milyar. Saiki, nalika ana kontrol, kita bakal entuk akeh permintaan, kita ngluncurake dana USD 500 yuta kanggo mitra, lan nawakake opsi lelungan sing fleksibel, aman, lan diskon kanggo para pelanggan - kanggo mbantu para pelanggan lan industri 'lelungan'. ”

Gloria Guevara, Presiden & CEO, Dewan Pariwisata & Pariwisata Dunia (WTTC)

"Pandemi COVID-19 duweni pengaruh sosial-ekonomi global, riset anyar nuduhake yen luwih saka 197 yuta karyawan duwe risiko, sing bakal nyebabake kerugian luwih saka USD 5.5 triliun kanggo GDP Perjalanan & Pariwisata ing saindenging jagad. Penting banget kanggo kaslametané sektor Plancongan & Pariwisata, supaya kita kerja bareng lan ngrancang dalan kanggo pulih, liwat tumindak sing terkoordinasi, lan mbentuk kapercayan manawa masarakat kudu miwiti lelungan maneh. Perangko 'Safe Travels' sing bubar diluncurake bakal ngidini para pelancong ngenali bisnis lan tujuan ing saindenging jagad sing ngetrapake protokol global WTTC lan bakal nyengkuyung 'Plancongan Aman' ing saindenging jagad. Sabanjure, bakal ngidini sektor Travel & Pariwisata mbukak maneh kanggo bisnis lan pindhah kanthi pendekatan terkoordinasi. "

Alexandre de Juniac, Direktur Jenderal lan CEO, Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA)

"Bangkit maneh sektor pariwisata lan wisata iku penting. Yuta rezeki gumantung saka iku. Amarga sawetara bagean ing donya wiwit mbukak maneh ekonomi, aku ora ragu manawa masarakat isih pengin lelungan. Nanging adaptasi karo kasunyatan COVID-19 lan nggawe maneh kapercayan masarakat minangka tantangan sing kudu ditindakake kanthi kerja sama. Penerbangan minangka conto sing cocog. Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO) ngembangake pedoman global kanggo nyuda resiko panularan COVID-19 nalika lelungan kanthi udara. Saiki pamrentah kudu selaras ing pamimpin implementasi kanthi dhukungan saka industri. Kita mung bakal sukses kanthi kerja bareng. ”

Peter C. Borer, COO, Hong Kong lan Shanghai Hotels Ltd.

"Industri perhotelan bakal maju menyang" normal anyar, "kanthi langkah-langkah kesehatan lan kesehatan sing durung ana sadurunge. Minangka pimpinan industri, kita kudu kolaborasi, ninggali paradigma jaman biyen lan nggoleki masa depan sing anyar. Industri hotel wis maju menyang digitalisasi, intelijen buatan lan robotika, lan krisis kesehatan wis nyepetake tren iki. Ing wektu sing cendhak, kita kudu entuk kapercayan lan kapercayan saka para tamu lan yakin manawa dheweke bakal aman nalika tetep karo kita. Nanging, kanggo jangka panjang, dhasar keramahan ora bakal owah, lan tamu bakal mesthi ngurmati layanan sing dipersonalisasi. "

Kai Hattendorf, Direktur & CEO Managing, Asosiasi Global Industri Pameran (UFI)

"Pameran lan acara bisnis minangka pasar lan papan pertemuan kanggo saben industri ing saindenging jagad. Dheweke minangka kunci pemulihan ekonomi, lan kita duwe kepinteran lan standar supaya aman kanggo dirawuhi. COVID-19 bakal nyebabake prosedur, standar, lan proses anyar. Pandemi iki nyepetake tren sing wis diwiwiti babagan 'nikahan' acara ing situs kanthi layanan online sadurunge, sajrone, lan sawise acara kasebut. Acara bisnis bakal dadi luwih digital. Nanging elemen utama sing dadi sukses yaiku tetep dadi ijol-ijolan langsung, rapat langsung. Klik ora ngrembug babagan penawaran, lan bola mripat ora mlebu pesen. ”

Rekaman "Beyond COVID-19: Pariwisata Global Normal Anyar" kasedhiya kanggo dideleng. Saben akun sing wis didaftar bisa ndeleng rekaman ing siji piranti sekaligus.

Link video.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.