24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Grenada Industri Hospitality News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pendhudhuk Grenadian ngajak supaya main turis ing negarane dhewe

Warga Grenadian nyengkuyung turis dolanan ing negarane dhewe
Warga Grenadian nyengkuyung turis dolanan ing negarane dhewe
ditulis dening Harry S. Johnson

Pendhudhuk Grenadian disaranake dadi turis ing negarane dhewe lan metu lan golek tujuan ing telung pulau kasebut minangka upaya kanggo ningkatake pariwisata lokal. Ing Otoritas Pariwisata Grenada (GTA) ngluncurake kampanye lokal #ParadiseAtHome, Kamis, tanggal 25 Juni kanthi penawaran apik saka hotel, wisma, apartemen lan villa lokal.

Nalika jagad iki isih kesusu saka efek panyebaran Covid-19 lan wates isih ditutup nganti saiki, akeh pulau sing ngupayakake kanggo ningkatake sektor Pariwisata, sing nduweni peran penting ing ekonomi lokal liwat nggawe lapangan kerja lan ngasilake penghasilan. Minangka bagean saka kampanye, macem-macem tawaran kalebu: diskon kamar, pijet gratis lan sesi yoga, anggur gratis lan wengi kamar gratis.

Kepala Eksekutif GTA, Patricia Maher, ujar manawa Pariwisata lokal mesthi dadi pilar penting ing target organisasi. Dheweke ujar, "Pandemi COVID-19 nyedhiyakake kita kesempatan unik kanggo njelajah pulau-pulau kanthi raket nalika nikmati layanan kelas dunia ing lingkungan sing aman. Aku pengin menehi saran supaya wong-wong sing ana ing daratan ngunjungi Carriacou lan Petite Martinique ”

Ngomong babagan komponen kampanye, Manajer Komunikasi GTA, Kimron Corion, debut video kampanye sing nampilake pemeran lokal lengkap. Dheweke ujar, "Kampanye kita, #ParentahAtHome bakal dipasarake kanthi lokal liwat campuran media tradisional lan platform digital kanggo nggayuh maksimal."

Wakil Manajer Pemasaran, Renee Goodwin, matur nuwun marang para pemangku kepentingan sing nawakake tawaran kampanye. Dheweke ujar, "Kita matur nuwun banget amarga kerja sama lan komitmen ing wektu sing durung ana sadurunge lan kita yakin manawa sampeyan bakal nggawe pengalaman sing ora bisa dielingake kanggo tamu lokal."

Menteri Pariwisata lan Penerbangan Sipil Hon. Dr.Clarice Modeste-Curwen saiki diluncurake lan dheweke ujar, "Surga ing omah nyedhiyakake kita kesempatan sing apik kanggo njamin protokol kesehatan lan kesehatan kita kasedhiya kanggo nglindhungi warga lan pengunjung nalika menehi pelanggan paling dhuwur layanan. ”

Peserta ing kampanye kasebut kalebu: Apartemen BellaBlue, True Blue Bay Resort, La Luna, Grand Anse Beach Palace, Lance Aux Epines Cottages, Radisson Grenada Beach Resort, 473 Villa Resort, Seabreeze Hotel, Coyaba Beach Resort, Orchard Bay Villa, Mermaid (Carriacou), Omah Roundhouse (Carriacou), Hotel Laurena (Carriacou), Hotel Grand View Carriacou, Melodies Guesthouse (Petite Martinique) lan Guesthouse Millennium (Petite Martinique).

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.