24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Guam Jepang Breaking News LGBTQ News Pengumuman Pers Mbangun maneh Keslametan Warta Breaking Korea Selatan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Guam nundha mbukak maneh lelungan menyang Jepang, Korea Selatan & Taiwan

guam-cemara
Biro Pengunjung Guam
ditulis dening Juergen T Steinmetz
Prioritas keamanan warga pulau lan plancongan, Biro Pengunjung Guam (GVB) ngumumake manawa mbukak maneh lelungan tanggal 1 Juli 2020 menyang Guam kanggo negara-negara Jepang, Korea Selatan, lan Taiwan ditundha nganti diwartakake maneh.
"Minangka asil saka lonjakan kasus lokal anyar lan amarga ora kuwatir karo keamanan lan kesejahteraan komunitas pulau kita, kita wis mutusake paling becik nundha pambuka maneh," ujare Gubernur Lou Leon Guerrero. "Guam wis suwene pirang-pirang minggu kanggo nggawe protokol lan pedoman kesehatan sing dibutuhake kanggo warga lan pengunjung. Sanajan kudu nganggo topeng lan jarak sosial, kita isih bisa nuduhake semangat Håfa Adai. Kita kabeh ana ing kene - mung adoh saka enem kaki. "
Ukum karantina 14 dina wajib lan syarat uji coba isih ditrapake kanggo kabeh wong sing mlebu pulau kasebut.
"Wis mesthi dadi syarat yen ana prekara sing beda-beda, kita bakal maneh tanggal mbukak maneh. Aku pengin matur nuwun marang mitra dagang lan mitra industri amarga wis menehi wektu supaya omah bisa diatur supaya kita kabeh bisa nikmati pulau sing apik ing wayah mengko, "ujare Presiden & CEO GVB lan mantan Gubernur Carl TC Guiterrez. "Bab sing bener kanggo nundha keamanan saben wong, lan kita disengkuyung karo tambah akeh minat para turis sing pengin ngunjungi pulau kita."
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.