24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Hak-hak manungsa News wong tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Karyawan Delta Air Lines ndhukung ukum kriminal sengit anyar ing Georgia

Karyawan Delta Air Lines ndhukung ukum kriminal sengit anyar ing Georgia
Karyawan Delta Air Lines ndhukung ukum kriminal sengit anyar ing Georgia
ditulis dening Harry S. Johnson

Sawise pembelaan karo ewonan wong Georgia - kalebu Delta Air Lines lan karyawan - Georgia wis nyetujoni undang-undang kejahatan sengit anyar. RUU kasebut resmi ditandatangani dadi undang-undang dening Gubernur Brian Kemp, dina Jumuah ing Atlanta. Georgia minangka salah sawijining patang negara bagian tanpa ukum kanthi terang-terangan nargetake tindak pidana sengit sawise undang-undang Georgia taun 2000 digulingake amarga kabur banget.

Selaras karo nilai perusahaan, Delta minangka salah sawijining luwih saka 50 perusahaan Georgia sing nggawe koalisi sing meksa Majelis Umum Georgia supaya nyetujoni "tagihan lengkap, spesifik lan jelas" nglawan tindak pidana sengit. Upaya kasebut diatur dening Chamber Metro Atlanta, sing CEO Delta Ed Bastian dadi Komite Eksekutif lan bakal dadi ketua ing taun 2021.

Luwih saka 4,000 wong Delta ngubungi anggota parlemen ing Georgia kanggo njaluk ukuman sing luwih angel kanggo tindak pidana sengit.

"Aku pengin matur nuwun marang ewu wong Delta sing nyuarakake nyuarakake nyengkuyung keadilan kanggo korban kejahatan sengit ing Georgia," ujare Bastian, Jumat. "Aku uga pengin matur nuwun marang anggota BOLD amarga wis nuntut tuduhan kasebut. Kita isih duwe dalan sing dawa, nanging iki minangka langkah penting ing perjalanan menyang masyarakat sing luwih adil lan adil. "

Bastian ujar manawa dheweke ngucapke matur nuwun banget kanggo wong-wong sing ana ing tingkat negara sing ora sabar-sabar nglampahi undang-undang iki nalika semrawut. "Aku luwih dhisik matur nuwun marang Speaker Ralston lan para anggota DPR sing ndhukung RUU kasebut setaun kepungkur amarga wis ngarahake masalah kasebut. Aku uga matur nuwun marang Letnan Gubernur Duncan sing nyebabake upaya ing Senat Negara lan anggota Senat sing kerja bareng karo dheweke. Lan aku matur nuwun marang Gubernur Kemp, sing dadi tangan mantep kanggo nggawe dhukungan kanggo undang-undang. "

Keyra Lynn Johnson, Kepala Diversitas & Gawan Delta, nambahake, "Komitmen kita ing Delta ngluwihi macem-macem, ekuitas lan kalebu. Kita wis ujar manawa kita bakal nggunakake cara apa wae supaya bisa maju menyang jagad sing luwih apik lan mbesuk - lan kalebu mbantu mbasmi masalah sistemik lan tumindak sing didhasarake gething. Merek kita lan wong-wong Delta duwe peran penting kanggo ngomong babagan keadilan.

Sawise Omah Georgia nglampahi versi undang-undang pidana sengit ing taun 2019, upaya kasebut dadi momentum ing Senat sawise pembunuhan jogger Ahmaud Arbery ing Februari, ing Brunswick, Ga., Lan pembunuhan George Floyd dening polisi Minneapolis nyebabake rasa nesu ing saindenging negara amarga brutalitas polisi. lan ketidakadilan tumrap komunitas Ireng. Mung dina Rebo, upacara panguburan dianakake kanggo Rayshard Brooks, wong Ireng sing ditembak mati dening polisi Atlanta.

HB 426 menehi pedoman ukuman kanggo sapa wae sing dihukum target target korban adhedhasar ras, warna, agama, asal nasional, jinis, orientasi seksual, jenis kelamin, cacat mental utawa cacat fisik.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.