24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Warta Montenegro Breaking News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

'Bebas Coronavirus' Montenegro miwiti maneh watesan sawise lonjakan COVID-19 anyar

'Bebas Coronavirus' Montenegro kanthi cepet menehi maneh watesan sawise lonjakan COVID-19 anyar
'Bebas saka virus' Montenegro miwiti maneh watesan sawise lonjakan COVID-19 anyar
ditulis dening Harry S. Johnson

Montenegro, negara Balkan sing apik banget, populer karo turis asing lan misuwur gunung-gunung sing gagah, desa abad pertengahan lan pesisir sempit ing pesisir Adriatik, ngumumake kepeksa nggawe maneh watesan kanggo nyoba ngatasi kasus anyar Covid-19, mung sewulan sawise nyatakake 'negara bebas koronavirus pisanan ing Eropa'.

Langkah anti-COVID-19 sing diluncurake maneh kalebu larangan acara olahraga lan demonstrasi politik ruangan.

Serbia tetangga ngumumake dina iki yen bakal nyawisake sawetara rumah sakit umum kanggo nambani mung pasien COVID-19, sawise kena infeksi ing dina-dina iki.

Langkah kasebut ngetrapake pengumuman Kroasia ing dina Rebo yen bakal ngenalake karantina 14 dina kanggo pengunjung saka papat negara Balkan liyane, kalebu Serbia, amarga muncul maneh regional ing kasus coronavirus.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.