24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Hawaii Investments LGBTQ Warta Industri Rapat rapat News wong Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Expo Perjalanan Digital Buzz Pertama ngangkat sandiworo

Expo Perjalanan Digital Buzz Pertama ngangkat sandiworo
pr buzz 26 06 20
ditulis dening Juergen T Steinmetz

5 dina, 24 jam, luwih saka 600 peserta pameran, 50 pamicara utama - streaming ing media sosial!

BUZZ nggawe ruang rapat virtual ing ngendi para peserta pameran bisa nyedhiyakake layanan lan tujuane, ing ngendi para pembeli lan adol bisa ketemu kanthi virtual lan muga-muga bisa miwiti bisnis maneh.

Prasyarat kanggo pameran utawa ngunjungi pameran yaiku keanggotaan BUZZ - iki amarga korona, gratis nganti ora diwartakake maneh.

"BUZZ minangka jaringan sosial lan platform komunikasi kanggo profesional lelungan sing wis diverifikasi; papan ing kana wong plancongan bisa promosi, entuk kontak, golek kesempatan anyar, lan nawakake. Komunitas kasebut uga nawakake platform kanggo FAM, Plancongan Tarif Industri Plancongan, lan Pasar. Ora ana hubungane karo Google Analytics lsp. ”; Katja Larsen, salah sawijining pendiri ujar.

Kadang kurang luwih! Kualitas luwih - kurang jumlah.

Ing jaman Webinar iki BUZZ fokus marang pamicara sing berkualitas lan ora mung duwe pesen; nanging sapa sing bisa komunikasi pesen kanthi nyenengake.

Subyek kaya strategi DMO sing bakal diterusake, China Outbound, nggarap blogger lan pengaruh, melu segmen LGBTQ, ngoptimalake proses sawise COVID-19, prospek maskapai, lsp - malah ana alamat sing menehi provokasi kanthi judhul "Pamulihan pungkasan bab sing kita butuhake.

"Yen sawise 5 dina mbantu sawetara kolega kanthi ide sing apik, kita kabeh bakal duwe dina sing nyenengake lan nyenengake; kita wis nggayuh tujuan ”; Katja nerusake.

informasi sing luwih www.buzz.travel

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.