Airlines Airport Warta Breaking Austria Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Swiss Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Grup Lufthansa: 50 persen armada bali ing udara

Grup Lufthansa: 50 persen armada bali ing udara
Grup Lufthansa: 50 persen armada bali ing udara
ditulis dening Harry S. Johnson

Amarga ana pangowahan pinunjul ing pesenan pesenan, maskapai ing Klompok Lufthansa ganti saka jangka pendek menyang rencana penerbangan jangka panjang lan saiki ngrampungake jadwal penerbangan ing pungkasan wulan Oktober. Jadwal musim panas anyar bakal dileksanakake ing sistem pesenan dina iki, 29 Juni, lan mula bisa dipesen. Iki valid nganti 24 Oktober, pungkasan musim panas normal.

Iki tegese maskapai bakal nawakake ing wulan mbesuk luwih saka 40 persen program penerbangan sing direncanakake sadurunge. Total luwih saka 380 pesawat operator Lufthansa Group bakal digunakake kanggo tujuan iki nganti Oktober. Iki tegese setengah saka armada Grup Lufthansa ana ing udhara maneh, 200 pesawat luwih saka ing wulan Juni.

“Mbaka sithik, watese mbukak maneh. Panjaluk saya tambah, ing jangka pendek nanging uga kanggo jangka panjang. Mula, kita terus-terusan ngembangake jadwal penerbangan lan jaringan global lan terus maju maneh. Aku seneng yen saiki bisa menehi tamu luwih akeh sambungan menyang kabeh wilayah ing donya karo kabeh Lufthansa Group Airlines liwat kabeh pusat, "ujare Harry Hohmeister, Anggota Dewan Eksekutif Deutsche Lufthansa AG.

Ing pungkasan Oktober, luwih saka 90 persen kabeh tujuan sing dituju jangka pendek lan menengah lan luwih saka 70 persen tujuan jangka panjang Grup bakal dilayani maneh. Pelanggan sing saiki wis ngrencanakake preinan musim panas lan musim gugur, mula duwe akses menyang jaringan global kanggo pariwisata lan sambungan bisnis liwat kabeh pusat Grup.

Contone, merek inti Lufthansa bakal mabur 150 frekuensi ing bawana Amerika saben minggu nalika musim panas / musim gugur liwat hub Frankfurt lan Munich. Udakara 90 penerbangan seminggu direncanakake menyang Asia, udakara 45 menyang Timur Tengah lan luwih saka 40 menyang Afrika. Penerbangan bakal dilanjutake ing wulan Oktober saka Frankfurt menyang tujuan kalebu Miami, New York (JFK), Washington, San Francisco, Orlando, Seattle, Detroit, Las Vegas, Philadelphia, Dallas, Singapura, Seoul, Cancún, Windhoek lan Mauritius. Layanan kasebut bakal dilanjutake ing wulan Oktober saka Munich: New York / Newark, Denver, Charlotte, Tokyo Haneda lan Osaka.

Lufthansa nawakake total luwih saka 2,100 sambungan mingguan ing rute jangka pendek lan menengah. Saka Frankfurt, bakal ana 105 tujuan maneh lan saka Munich udakara 90. Tujuan ing ngisor iki bakal diterusake maneh Frankfurt sadurunge Oktober: Seville, Glasgow, Edinburgh, Santiago de Compostela, Basel, Linz lan liya-liyane. Saka Munich, Lufthansa bakal mabur menyang tujuan liyane ing sekitar Mediterania, kayata Rhodes, Corfu, Olbia, Dubrovnik lan Malaga, nanging uga Faro lan Fun luwih saka Funchal / Madeira.

Kajaba iku, kasedhiyan mingguan tujuan sing ana lan panjaluk banget bakal ditambah.

Sawise sukses diwiwiti maneh, nambah-munggah saka Austrian Airlines operasi penerbangan terus dilanjutake miturut rencana. Wiwit wulan Juli, maskapai penerbangan asal Austria bakal mabur menyang luwih saka 50 tujuan.

Swiss bakal terus ngluwihi layanane saka Zurich lan Jenewa sajrone minggu lan wulan kepungkur, nambahake tujuan anyar maneh ing jaringane saliyane karo rute sing wis ana. SWISS bakal nambah 12 rute Eropa anyar saka Zurich ing wulan Juli. SWISS bakal nawakake 24 tujuan Eropa sing anyar saka Jenewa. SWISS bakal nglayani 11 tujuan jangka panjang saka Zurich ing wulan Juli lan 17 ing wulan Oktober.

Eurowings uga nambah jadwal penerbangan kanthi signifikan kanggo para plancong bisnis lan plancongan, kanthi niat bali menyang 80 persen jaringan nalika musim panas. Sawise ngilangi peringatan lan watesan perjalanan, minat menyang tujuan liburan kayata Italia, Spanyol, Yunani lan Kroasia utamane saya cepet. Mula Eurowings bakal mabur 30 nganti 40 persen kapasitas penerbangan ing wulan Juli.

Brussels Airlines 50 persen armada bali ing airexpands sing ditawakake kanggo para plancong lan tamu perusahaan. Ing wulan September lan Oktober, operator ngrencanakake ngoperasikake 45 persen jadwal sing direncanakake asline.

Keamanan lan kesehatan para penumpang lan karyawan dadi prioritas utama kanggo Grup Lufthansa. Amarga iku, kabeh prosedur ing kabeh rantai perjalanan wis lan bakal terus ditinjau kanggo njamin keamanan kabeh wong. Iki adhedhasar temuan paling anyar lan standar kebersihan para ahli. Kanggo langkah-langkah sing ana ing lapangan, maskapai penerbangan Grup Lufthansa kerja bareng banget karo bandara masing-masing ing pusat omah lan ing negara tujuan kanggo mesthekake jarak fisik lan langkah-langkah kebersihan liyane. Kewajiban nyandhang topeng tutuk lan irung nalika mlebu ing pesawat yaiku elemen utama konsep kebersihan Grup Lufthansa. Layanan ing papan wis dirancang ulang kanthi mempertimbangkan durasi penerbangan kanggo nyuda interaksi antarane tamu lan kru lan nyuda risiko infeksi ing kapal. Intine, risiko kena virus sajrone mabur banget sithik. Pesawat sing dioperasikake dening Lufthansa Group Airlines dilengkapi saringan sing bisa ngresiki hawa kontena kayata bledug, bakteri lan virus. Malah ing kahanan saiki, kanthi watesan sing kadang kalebu, Grup Lufthansa ngupayakake supaya tamu bisa menehi kenyamanan. Kajaba iku, Lufthansa saiki nawakake opsi sing gampang kanggo para bandara ing bandara ing Frankfurt lan Munich supaya dheweke nyoba tes korona kanthi ora suwe kanggo penerbangan ing luar negeri utawa tetep ing Jerman supaya ora karantina. Pusat tes iki dioperasikake dening perusahaan mitra.

Kanggo menehi pelanggan fleksibilitas maksimal ing krisis korona, maskapai penerbangan Grup Lufthansa terus nawakake macem-macem opsi rebooking. Kabeh tarif Lufthansa, SWISS lan uga Austrian Airlines bisa dituku maneh - kalebu ongkos Economy Light sing mung nggawa barang. Penumpang sing pengin ngganti tanggal perjalanan pesawat sing wis ana bisa nggawe rebooking siji-gratis gratis kanggo rute sing padha lan kelas lelungan sing padha. Aturan iki ditrapake kanggo tiket sing dipesen nganti tanggal 31 Agustus 2020 kanthi tanggal perjalanan sing dikonfirmasi nganti lan kalebu 30 April 2021. Panyusunan ulang kudu digawe sadurunge tanggal perjalanan sing direncanakake sadurunge.

Maskapai jaringan Lufthansa Group uga nawakake jaminan penerbangan bali menyang kabeh penumpang ing kabeh rute Eropa, ora preduli saka beya sing dipesen, mula menehi keamanan tambahan. Sampeyan bakal bali menyang Jerman, Austria utawa Swiss kanthi Lufthansa, Swiss lan Austrian Airlines - yen perlu uga kanthi penerbangan khusus. Gumantung saka beya, "paket tanpa ati-ati kabeh" kalebu rega kasebut, kalebu biaya karantina utawa transportasi bali medis, lan liya-liyane. Ing tarif "Bawa Aku mulih SAIKI SAIKI", pelanggan bisa diangkut karo penerbangan Lufthansa Group sing bisa dibukak sabanjure yen dikarepake.

Nalika ngrencanakake lelungan, pelanggan kudu ngetrapake peraturan entri lan karantina tujuan saiki.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.