24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Montenegro Breaking News wong Pengumuman Pers Mbangun maneh Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Rebuilding.travel nunjuk Aleksandra Gardasevic Slavuljica dadi presiden regionale kanggo Balkan

Mbangun maneh lelungan anyar Travel karo Resiliensi Pariwisata Global lan Pusat Manajemen Krisis
mbangun maneh.lancaran
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Mbangun maneh nembe milih presiden daerah sing pertama. Aleksandra Gardasevic-Slavuljica, MBA saka Montenegro diangkat dadi presiden regional organisasi kanggo Wilayah Balkan. Dheweke dadi Konsul Kehormatan Seychelles ing Montenegro.

Aleksandra Gardasevic-Slavuljica misuwur dadi pimpinan sing semangat, semangat, lan aktif kanggo sukses ing bisnis apa wae. Dheweke duwe pengalaman akeh ing nglakokake macem-macem pemasaran, komunikasi perusahaan, lan operasi SDM ing lingkungan sing cepet. Dheweke duwe rekor prestasi ing pengembangan lan pamimpin luwih saka 300 kampanye pasar massa lan ceruk kanthi tujuan kanggo nambah kesadharan merek, nyekel pasar anyar, lan nyepetake bathi.

Alekasandra asring nduduhake kemampuan kanggo ngrampungake komunikasi krisis kanthi sukses yen reputasi perusahaan duwe risiko. Dheweke ngirim komunikasi pemasaran integral (IMC) kanggo saben solusi.

Aleksandra duwe pengalaman apik ing wilayah kasebut:  

  • Pemasaran Penerbangan lan Komunikasi Perusahaan (MARCOM)
  • Hospitality MARCOM
  • Kesehatan & Kecantikan MARCOM
  • Komunikasi Pemasaran Terpadu
  • Pangembangan lan eksekusi Kampanye Massa lan Niche
  • Pemasaran Digital lan Media Sosial
  • Identitas Merek lan Perusahaan
  • Komunikasi Krisis
  • Riset lan Analisis Pasar
  • Sesambungan karo Agensi Pemasaran, Kreatif & PR Internasional
  • Hubungan Media Internasional
  • Manajemen Relationship Customer
  • Perencanaan & Pelaksana Strategis HR
  • Pelatihan HR
  • Liyane: Kepemimpinan, Pengembangan Bisnis Internasional, Peningkatan Pendapatan & Optimisasi Bathi, Manajemen Proyek, Pengadaan, Negosiasi Kontrak, Urusan Pemerintahan, Pendidikan, LSM

Dheweke tau kerja ing Montenegro Airlines, Crna Gora Airways, Pamrentah Seychelles, ERA - European Regions Airlines Association, lan akeh perusahaan internasional liyane.

Saiki, Aleksandra nyedhiyakake konsultasi manajemen AGS Marketing umume kanggo mitra internasional saka industri pariwisata lan investor.

mbangun maneh 300x250px

Aleksandra nduweni Gelar Master lan Gelar Sarjana Administrasi Bisnis & Pemasaran Manajemen, lan SDM. Dheweke nganggo basa Inggris, Montenegrin, Serbia, lan Kroasia, kanthi pasif babagan Italia lan Rusia.

Juergen Steinmetz, pendiri rebuilding.travel, ujar: "Kita seneng banget bisa kerja bareng Aleksandra kanggo nggayuh Wilayah Balkan sing penting ing Eropa. Kita seneng banget yen Aleksandra dadi inisiatif enom. "

Deleng profil Rebuilding.travel kanggo Aleksandra Gardasevic Slavujica.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan mbangun maneh. Lelungan bukak ngrancang.travel.com 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.