Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Grenada njupuk pendekatan sing luwih ati-ati kanggo mbukak wates maneh

Grenada njupuk pendekatan sing luwih ati-ati kanggo mbukak wates maneh
Perdana Menteri Grenada, Dr. Keith Mitchell
ditulis dening Harry S. Johnson

Perdana Menteri Grenada, Dr. Keith Mitchell, ngumumake pendekatan sing luwih ati-ati kanggo mbukak maneh wates negara kasebut. Ing pidato kanggo negara kasebut dina Minggu 28 Juni, Perdana Menteri ujar kanthi laporan saben dina babagan kenaikan tarif infeksi, utamane ing AS, sing dadi sumber utama Grenada, para pejabat bakal terus ngupayakake ngrampungake final protokol sadurunge negara wiwit nampa penerbangan komersial.

Perdana Menteri nerusake ujar manawa pejabat Kesehatan wis nyoba lan ngevaluasi protokol sing ditindakake kanggo nglindhungi warga lan pengunjung lan sawetara wilayah wis diidentifikasi kanggo dandan. Mula, kanggo mbesuk, Grenada mung bakal terus nyambut penerbangan chartered miturut protokol sing wis ditemtokake, kalebu tes sadurunge budhal, tes nalika teka lan persetujuan kanggo nanggung biaya karantina.

Miturut pimpinan Grenadian, Pamrentah sing ditunjuk Covid-19 Sub-Komite samesthine bakal ngrampungake kerjane ing pungkasan wulan Juli. Banjur, keputusan pamrentah babagan prekara-prekara kayata protokol, peraturan, karantina lan pengujian, bakal dipandu dening Komite Penasihat Nasional. Komposisi awak iki bakal diumumake sabanjure.

Nganti saiki, Menteri Kesehatan lan Otoritas Pariwisata Grenada (GTA) wis nglatih luwih saka 1500 pemangku kepentingan Pariwisata ing protokol kesehatan lan keamanan anyar kanggo industri kasebut; nggawe cara bisnis anyar. Kaloro entitas bakal terus industri latihan penting iki ing saindenging jagad.

Sementara, Pamrentah Grenada wis menehi tambahan kanggo peraturan COVID-19 supaya bisnis bisa luwih akeh digunakake, selaras karo pedoman sing wis ditemtokake kanggo macem-macem sektor. Wiwit dina Selasa 30 Juni, wong Grenadians uga bakal seneng bebas gerakan saben dinane, wiwit jam 5 esuk nganti 11 malam nalika isih nganggo tutup rai lan nindakake jarak sosial. Kajaba iku, pesisir mbukak kanggo umum wiwit jam 5 esuk nganti 5 sore. Grenada, Carriacou lan Petite Martinique saiki ora duwe kasus aktif COVID-19 (tanggal 18 Juni) kanthi 23 kasus kacathet.

GTA kanthi ngluncurake kampanye Pariwisata domestik anyar sing diarani Paradise at Home, Kamis 25 Juni 2020, nyengkuyung warga lokal kanggo seneng tawaran istimewa sing diwenehake dening sektor akomodasi sing melu lan sabanjure mbantu sektor kasebut nyoba pedoman kesehatan lan keamanan sing anyar.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.