24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Pariwisata Belize siyap-siyap nyambut tamu maneh

Pariwisata Belize siyap-siyap nyambut tamu maneh
Pariwisata Belize siyap-siyap nyambut tamu maneh
ditulis dening Harry S. Johnson

The Dewan Pariwisata Belize (BTB) minggu kepungkur ngluncurake seri sesi latihan virtual babagan protokol anyar Hotel lan Restoran. Pemangku kepentingan pariwisata 535 dikenalake karo protokol anyar sing fokus ing praktik reresik hotel & restoran, interaksi sosial, kabijakan kerja lan prosedur operasi standar, lan minimalake pengaruhe kanggo pengalaman tamu.

Nalika industri pariwisata Belize siyap mbukak maneh, kesehatan, keamanan, lan kesejahteraan industri, kalebu karyawan, komunitas Belizean sing luwih akeh, lan para tamu luwih penting tinimbang saiki, amarga kita nyuda resiko Covid-19. Pangarepan para lelungan wis owah; Belize adaptasi kanthi proaktif kanggo memenuhi tuntutan kasebut nalika nambah kapercayan marang kebersihan lan keamanan hotel, restoran lan fasilitas liyane.

Minangka tindak lanjut kanggo webinar pambuka minggu kepungkur, pelatihan luwih lanjut kanggo kabeh industri bakal ditindakake ing minggu ngarep, sing bakal kalebu pelatihan khusus kanggo manajer lan buruh ngarep ing implementasi efektif protokol anyar kasebut. Sesi sing bakal teka bakal ngemot topik kayata Manajemen Program, Pedoman Pembersihan, lan Pedoman Pembersihan Rumah Tangga lan umbah-umbah. Kajaba iku, para peserta bakal dilatih babagan cara ndeteksi gejala COVID-19 lan apa sing kudu ditindakake yen karyawan utawa tamu nampilake gejala. Kabeh mau ditindakake nalika ngenteni dibukak maneh bandara internasional Belize, kanggo mesthekake industri wis siyap kanggo nampani para wisatawan sing bali.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.