24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Warta Breaking Travel Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts Keslametan Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Yayasan Sandal Ngewangi Pakaryan Kesehatan Ngisi ulang

Yayasan Sandal Ngewangi Pakaryan Kesehatan Ngisi ulang
Yayasan Sandals menehi dhokter lan ruang perawat sing urusan karo pasien COVID-19 ing ICU.

Amarga rumah sakit umum ing saindenging pulau kasebut nguatake protokol kesiapan kanggo nanggapi pasien COVID-19, Rumah Sakit Regional St. Ann's Bay wis dilengkapi karo Yayasan Sandal kanthi area steril lan pribadi kanggo dadi ruang kanggo dokter lan perawat sing bakal ditelpon ing Unit Perawatan Intensif (ICU).

Fasilitas kasebut, regane regane udakara JMD $ 386,000, disiapake dening Yayasan Sandal minangka bagean saka sponsor relief COVID-19 sing luwih akeh dening perusahaan Amerika Serikat, Tito's Handmade Vodka. Lambang filantropi perusahaan vodka, Love, Tito, wis nyumbang total US $ 25,000 kanggo dhukungan para pekerja perhotelan pulau kasebut ing komunitas gumantung pariwisata sing kena pandemi.

Rumah Sakit Wilayah St. Ann's Bay minangka fasilitas perawatan COVID-19 utama kanggo wong ing paroki St. Ann, Portland lan St. Mary. Lounge kasebut kalebu kuartal turu sing dilengkapi amben kembar, papan umum kanthi telung kursi santai lan televisi lan ruang makan kanthi microwave, ketel elektronik, kulkas lan meja makan papat kursi.

Nalika pidato ing acara serah terima dina Jum'at, 8 Mei 2020, Dennis Morgan, Kepala Eksekutif Otoritas Kesehatan Daerah Timur Laut nyathet yen sumbangan kasebut "penting kanggo nyengkuyung para karyawan garis depan sing saben dina ngorbanake nyawa kanggo ngurus wong kena virus. ”

Heidi Clarke, Direktur Eksekutif ing Yayasan Sandal nyatakake solidaritas karo kabeh staf sing paling unggul nglawan penyakit iki.

"Kita ngucapke matur nuwun banget marang gaweyan sing ditindakake kabeh staf garis depan kanggo nylametake nyawane lan menehi rasa tentrem marang kulawarga sing kena pengaruh. Muga-muga papan iki bisa mbantu para pekerja rumah sakit nemokake rasa nyaman ing papan iki sing dirancang kanggo ngaso, pusat lan ngisi daya maneh, "jarene.

Yayasan Sandals wis aktif nanggepi sawetara kebutuhan sosial-ekonomi wiwit pandemi tekan gisik pulau kasebut.

"Kita terus ngupayakake wilayah kanggo nyengkuyung masarakat Jamaika lan pulau-pulau Karibia liyane lan bakal kerja bareng karo pamrentah, organisasi non-pemerintah lan mitra korporat kanggo nyedhiyakake kebutuhan para lansia lan paling rentan. Kita ngerti manawa penutupan industri pariwisata iki ndadekake kulawarga angel banget lan mula bakal mbiyantu komunitas sing percaya pariwisata bisa urip, "ujare Clarke.

Liyane babagan Sandal.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.