Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Breaking News Afrika Selatan Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta Anggur & Roh

Apa wong Jerman kudu lelungan maneh menyang Afrika?

Apa wong Jerman kudu lelungan maneh menyang Afrika?
gervis
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Menteri Pengembangan Jerman Gerd Müller (CSU) njaluk Menteri Luar Negeri Heiko Maas (SPD) supaya mriksa maneh watesan perjalanan sing ditrapake kanggo negara-negara Afrika amarga pandemi korona.

Menteri Pembangunan kanggo Review Watesan Perjalanan Afrika kanggo wong Jerman menyang Afrika. "Ing Afrika wae, 25 yuta wong urip saka pariwisata, kayata ing Maroko, Mesir, Tunisia, Namibia utawa Kenya," ujare Müller menyang "Jaringan Redaksi Jerman". "Yen negara-negara kasebut duwe tingkat infeksi sing sithik lan njamin standar kebersihan kaya ing Eropa, ora ana sebab kanggo ngilangi pariwisata kasebut."

Apa wong Jerman kudu lelungan maneh menyang Afrika?

Babagan jutaan proyek, yaiku masak, tukang kebersih lan supir bis, jarene menteri. "Kabeh mau butuh lapangan kerja supaya bisa urip," ujare politisi CSU marang RND. Dheweke ngelingake yen ora ana sangu jangka pendek utawa tunjangan jembatan ing negara berkembang. "Masyarakat berjuang saben dina kanggo urip," ujare Müller.

Cuthbert Ncube, ketua Dewan Pariwisata Afrika ujar: "Kita nampani pengunjung Jerman ing Afrika kanthi mbukak tangan. Kenya wingi ngetrapake cap Safe Travels dening WTTC. Dewan Pariwisata Afrika bakal kerja sama karo tujuan Afrika lan nindakake apa wae supaya para turis Jerman rumangsa ditampi lan aman. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.