24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Industri Hospitality Hak-hak manungsa Italia Breaking News LGBTQ Warta Industri Rapat News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

IGLTA nggawe jadwal maneh Konvensi Global Milan nganti taun 2022

IGLTA nggawe jadwal maneh Konvensi Global Milan nganti taun 2022
IGLTA nggawe jadwal maneh Konvensi Global Milan nganti taun 2022
ditulis dening Harry S. Johnson

The Asosiasi Plancongan LGBTQ + Internasional wis negesake manawa bakal nggawa Konvensi Global Tahunan kaping 38 ing Milan ing taun 2022. Konvensi kasebut, acara pendhidhikan lan jaringan utama pariwisata LGBTQ +, asline dijadwalake bakal ditindakake ing Milan 6-9 Mei taun iki, nanging ditundha amarga ing viruscorona pandhemen.

"Kita duwe kemitraan sing dawa lan sukses karo Italia lan Kutha Milan, lan dewan direksi IGLTA duwe komitmen kanggo ngurmati tawaran konvensi sing menang lan njaga dheweke dadi salah sawijining kutha tuan rumah sing bergengsi," ujare Presiden / CEO IGLTA John Tanzella . "Kita bakal bangga nyedhiyakake Milan, kutha sing paling apik ing LGBTQ + ing Italia, sajrone rong taun sabanjure lan nuduhake tujuan kasebut karo para profesional perjalanan global ing taun 2022."

Rencanane IGLTA ing Milan wis kerja bareng rong taun kerja sama karo ENIT (Dewan Turis Nasional Italia), Kutha Milan, AITGL (Asosiasi Pariwisata Gay & Lesbi Italia) lan perusahaan plancongan SPress & Pantai. Para pemangku kepentingan nindakake pirang-pirang rapat virtual kanggo ngrembug opsi, bubar ngrampungake rencana kanggo nundha acara kasebut menyang taun 2022, nanging tetep ing Milan.

"Aku kepengin banget miwiti maneh," ujare Maria Elena Rossi, Direktur Pemasaran lan Promosi ENIT. "Pendekatan anyar kanggo pariwisata adhedhasar kualitas, saka pengalaman ing antarane kutha lan wilayah sekitar. Ing taun 2022, pamiarso IGLTA bakal nemokake produk sing luwih inovatif, amarga kesempatan iki. Lan ENIT bakal terus nandur modal ing acara iki lan liyane, minangka bagean saka pemasaran strategis sing ana. "

Roberta Guaineri, Penasihat Pariwisata Kota Milan, nambah: "Kita bakal miwiti rencana lan promosi maneh kanthi kekuwatan sing padha karo taun 2019, amarga kita kudu negesake babagan sing positif. Milan ora mung kutha sing aman, nanging uga kutha sing kualitas penawaran lan sambutane apik, kutha klebu terbuka kanggo kabeh tamu internasional. ”

Wiwit taun 1983, konvensi taunan IGLTA wis ana ing dhaptar sing wajib diluncurake kanggo merek lelungan sing kasengsem ing pasar LGBTQ +. Acara kasebut nyedhiyakake visibilitas sing signifikan kanggo kutha tuan rumah kanthi profesional turisme LGBTQ + saka saindenging jagad, kalebu penasihat perjalanan, operator tur, influencer, lan perwakilan saka hotel lan tujuan. Acara kasebut durung dianakake ing Eropa wiwit 2014 ing Madrid.

Saliyane nampilake kesempatan pariwisata LGBTQ + ing Italia, konvensi kasebut minangka kesempatan sing luar biasa kanggo Milan lan Italia kanggo nduduhake keterbukaan lan dhukungan saka para turis LGBTQ +, ujare Duta Besar IGLTA kanggo Italia Alessio Virgili, sing ngatur Sawab & Pantai uga dadi presiden AITGL. Virgili minangka pamimpin sukses kanggo nggawa Konvensi Global Tahunan IGLTA menyang Milan.

"Iki butuh kerja sama tim sajrone wektu iki, amarga rencana acara kanthi gedhene iki jangka panjang, lan kalebu mitra lan proses," ujare Virgili. "Aku isih yakin manawa konvensi IGLTA ing Milan bakal dadi sing paling gedhe sing dianakake ing njaba Amerika Serikat."

Konvensi Global Tahunan IGLTA sabanjure wis dijadwalake sadurunge ditundha Milan lan bakal ditindakake ing Atlanta, 5-8 Mei, 2021.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.