Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jordan News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Asosiasi Hotel Yordania ngetokake protokol operasional pasca COVID-19

Asosiasi Hotel Yordania ngetokake protokol operasional pasca COVID-19
Asosiasi Hotel Yordania ngetokake protokol operasional pasca COVID-19
ditulis dening Harry S. Johnson

The Asosiasi Hotel Yordania wis nggawe buku pandhuan kanggo tumindak operasi hotel ing Yordania sawise Covid-19 pandemi. Buku pandhuan iki wis disebarake menyang luwih saka 500 perusahaan pariwisata gabungan ing saindenging Karajan kanthi anggota ing asosiasi kasebut.

Manajer Umum Asosiasi Hotel Yordania Vatché Yergatian, negesake pentinge protokol kasebut kanggo njamin keamanan pengunjung hotel ing Yordania lan mbantu pemulihan sektor kasebut.

"Liwat buku pandhuan iki, kita golek solusi sing cocog kanggo ngatasi kerusakan parah ing sektor perhotelan amarga pandemi lan fokus kanggo njaga keamanan lan keamanan pengunjung hotel, sing kudu dibayangke kanthi positif ing promosi lan dorongan pariwisata internal . Kanggo nggayuh kabeh iki, kita wis nemtokake pandhuan lan tata cara komplementer sing kudu ditindakake saliyane karo standar sing sadurunge ditrapake hotel. ”

Prosedur kasebut adhedhasar pandhuan sing diterbitake dening Menteri Kesehatan, Menteri Pariwisata lan Antiquities, lan Menteri Lingkungan Hidup, uga praktik paling apik sing diikuti dening Organisasi Pariwisata Dunia lan perusahaan manajemen hotel internasional.

Prosedur kasebut uga nyedhiyakake instruksi lan prosedur rinci babagan praktik kebersihan karyawan, standar kanggo layanan lan proses kalebu reresik lan sanitasi, operasi fasilitas sing aman, uga manajemen sampah lan manajemen area umum. Prosedur kasebut uga kalebu standar produksi lan layanan panganan lan minuman, layanan perhotelan, resepsi barang saka vendor, lan akeh aspek liyane.

Kanggo ndhukung adopsi lan kepatuhan prosedur kasebut, Asosiasi Hotel Yordania bakal nganakake kursus pelatihan kanggo kabeh hotel anggota, kanthi tujuan supaya pedoman lan prosedur ditindakake lan ditrapake kanthi standar sing paling dhuwur.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.