24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pecah Siprus Warta Breaking Hongaria News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Wizz Air ngresmekake basis ing Bandara Larnaka

Wizz Air ngresmekake basis ing Bandara Larnaka
Wizz Air ngresmekake basis ing Bandara Larnaka
ditulis dening Harry S. Johnson

Bandara Hermes lan Wizz Air diresmekake basis maskapai ing Siprus lan nampani rong pesawat pertama saka telung pesawat sing bakal adhedhasar Bandara Larnaka. Iki minangka pangembangan positif sing bakal ningkatake konektivitas negara kanthi operasi 36 rute ing 20 negara.

Sambutan penerbangan ing Bandara Larnaka digawe kanthi salam banyu sing terus-terusan nalika para penumpang disambut nampa sambutan saka Hermes Bandara, supaya bisa nggawa bali Siprus.

Senior Manager Aviation Development lan Komunikasi Hermes Bandara Maria Kouroupi nampi Kepala Marketing Officer Wizz Air Ms. Zsuzsa Poos menyang Siprus.

Wingi, maskapai kasebut ngoperasikake 20 penerbangan, 10 kedatangan lan 10 keberangkatan, 6 ing antarane yaiku penerbangan dhasar menyang Athena, Tesalonika, lan Kopenhagen (3 kedatangan lan 3 keberangkatan).

Sajrone minggu kapisan (1-7 Juli 2020) 134 bakal dioperasikake dening Wizz Air (67 wong teka lan 67 keberangkatan), saka 42 ing endi penerbangan dhasar (21 kedatangan lan 21 keberangkatan).

Tabel ing ngisor iki kalebu rute dhasar saka Siprus

Rute dhasar wiwit tanggal 1 Juli 2020 Rute dhasar wiwit tanggal 1 Agustus 2020
Athena, Tesalonika (Yunani) Heraklion (Yunani)
Kopenhagen (Denmark) Paris Beauvais (Prancis)
Dortmund, Memmingen, Karlsruhe

(Jerman)

Eindhoven (Walanda)
Billund (Denmark) Prague (Republik Ceko)
Wroclaw (Polandia) Gstaad (Polandia)
Turku (Finlandia)  
Salzburg (Austria)  
Suceava (Romania)  

 

Tabel ing ngisor iki kalebu sisa jadwal penerbangan maskapai saka Siprus:

Rute Negara
Vienna Austria
Sofia, Varna Bulgaria
Skopje Makedonia Utara
Cluj, Iasi, Bacau *

* Rute diwiwiti ing wulan November

Romania
Belgrade Serbia
Budapest, Debrecen Hungary
Kiev, Lviv Ukraine
Krakow, Katowice,

Warsaw

Poland
Kutaisi Georgia
Vilnius Lithuania
London Luton Inggris
Langkawi Moldova
Yerevan Armenia

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.