24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Warta Breaking Singapura Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

7 saka 10 wong Singapura isih pengin lelungan ing taun 2020

7 saka 10 wong Singapura isih pengin lelungan ing taun 2020
7 saka 10 wong Singapura isih pengin lelungan ing taun 2020
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Asil Survei Intensi Perjalanan 2020, sing dianalisis pasca-Covid-19 maksud lelungan 6,000 warga Singapura, diterbitake dina iki. Survei kasebut bertujuan kanggo ngerti pandangan pemulihan perjalanan lan pangowahan tumindak lelungan warga Singapura minangka akibat saka pandemi kasebut.

Tujuan Wisata Pertama

Kurang saka 6 wulan nganti pungkasan taun, luwih saka separo responden (54%) nuduhake manawa bakal lelungan ing taun 2020 sanalika watesan perjalanan saya mudhun. 20% warga Singapura liyane sing kepincut lelungan ing taun 2020 yen ana promosi sing apik, nuduhake manawa watesan lan rega kasebut bisa nyebabake pulih perjalanan. Antarane warga Singapura kanthi maksud lelungan langsung ing taun 2020, para turis milenial umur 25 nganti 34 taun minangka petualang paling (35%). Yen dibandhingake, mung 22% wisatawan sing umur 35 nganti 44 taun lan 11% wong sing lelungan umur 55 nganti 64 taun ngarepake lelungan sajrone setaun.

Negara populer kaya Japan (23%), Thailand (12%), lan Malaysia (11%) tetep dadi pilihan utama kanggo wong Singapura, banjur Australia (8%), Korea Kidul (7%), Taiwan (6%), Dharatan China (5%), New Zealand (4%), Indonesia (4%), lan Vietnam (2%). Minangka kanggo negara-negara hotspot COVID-19, 25% luwih akeh wong Singapura sing gelem lelungan ing paruh pertama taun 2021 (40%) dibandhingake taun 2020 (15%), menehi tandha pariwisata kanthi bertahap ing negara-negara sing paling kena pengaruh.

Anyar-Normal ing Plancongan

Minangka indikator panjaluk banget kanggo lelungan, 85% warga Singapura wis siyap mbuwang luwih akeh ing preinan sabanjure. 4 saka 10 wong Singapura gelem ngetrapake anggaran 30% utawa luwih kanggo rencana plancongan mbesuk minangka cara kanggo menehi ganti rugi rencana sing sadurunge dibatalake.

Kepala Ekonom saka Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA), Brian Pearce prakiraan yen tiket pesawat bakal regane 43% nganti 54% luwih dhuwur tinimbang rega sadurunge amarga kabijakan jarak adoh sosial ing penerbangan. Sanajan wong Singapura wis ngungkapake semangat kanggo preinan sabanjure, umume sing didhukung dening biaya transportasi. 72% responden ujar manawa bakal dicegah rega tiket pesawat sing luwih dhuwur lan bakal ngenteni rega promosi sadurunge nggawe rencana perjalanan.

Iki diandharake ing 58% responden sing negesake manawa rega promosi bakal mbujuk supaya bisa lelungan maneh ing taun 2020, luwih lanjut negesake manawa warga Singapura didhukung nilai. Promosi "Pay Now, Travel mengko" bisa dadi pilihan sing bisa ditindakake kanggo wong Singapura, kanthi luwih saka 70% nuduhake manawa bakal kepengin tuku yen diskon paling ora separo regane utawa luwih. Faktor liya sing bisa pengaruhe tuku kalebu fleksibilitas tetep lan nduweni hak kanggo mbalekake dhuwit.

Alternatif kanggo Paket Plancongan

Amarga rencana perjalanan sing dibatalake ing taun 2020, 28% responden ujar manawa bakal ngirit dhuwit. Tetap lokal (15%), blanja (14%), lan ngunjungi papan wisata lokal (5%) kalebu pilihan alternatif kanggo warga Singapura.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov