24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Antigua lan Barbuda nganyari saran perjalanan

Antigua lan Barbuda nganyari saran perjalanan
Antigua lan Barbuda nganyari saran perjalanan
ditulis dening Harry S. Johnson

The Pamrentahan Antigua lan Barbuda wis nganyari saran perjalanan efektif 72 jam wiwit tanggal terbitan kanggo njaga keslametan para turis lan warga.

Bandara Internasional VC Bird dibukak kanggo lalu lintas udara internasional lan regional. Otoritas Pelabuhan Antigua dibukak kanggo Kapal Kargo, Kerajinan Kesenangan lan Layanan Ferry sing diwajibake ngetutake kabeh protokol sing diterbitake dening Port Health.

Negara kasebut bakal nggarap kombinasi skrining, pengujian, pemantauan lan langkah-langkah liyane kanggo nyuda resiko ngimpor kasus anyar Covid-19 menyang negara. Kajaba iku, langkah-langkah bakal dileksanakake kanggo ndeteksi kasus sing diimpor kanthi cepet.

Strategi iki kanggo nglindhungi lan njaga kesehatan para warga lan pengunjung ing Antigua lan Barbuda. Sajrone periode kasebut, sawetara protokol bakal diterapake kaya ing ngisor iki:

  1. Kabeh penumpang sing teka kanthi udara kudu duwe COVID-19 RT-PCR negatif (reaksi rantai polimerase nyata) sing ditindakake sajrone pitung (7) dina pesawat. (iki kalebu penumpang sing transit).
  2. Penumpang sing tekan segara (kapal pesiar pribadi / Layanan Ferry) kena karantina miturut pedoman sing diterbitake dening Port Health.
  3. Kabeh penumpang sing teka kudu nganggo topeng rai nalika mudhun lan ing kabeh wilayah umum. Kajaba iku, nyandhang topeng rai ing papan umum wajib ing saindhenging Antigua lan Barbuda lan protokol sosial / fisik kudu dianut.
  4. Kabeh penumpang sing teka kudu ngrampungake Formulir Deklarasi Kesehatan lan bakal dipriksa lan dipriksa suhu dening Panguwasa Kesehatan Pelabuhan nalika teka ing Antigua lan Barbuda.
  5. Kabeh penumpang sing teka bakal dipantau COVID-19 suwene nganti 14 dina sesuai karo pituduh Otoritas Karantina lan Pedoman Karantina (COVID-19). Pengunjung bisa uga kudu tes kanggo COVID-19 nalika teka utawa ing hotel utawa papan panggonan sing ditemtokake dening Otoritas Kesehatan.
  6. Penumpang sing tekane gejala COVID 19 bisa diisolasi kaya sing ditemtokake dening Otoritas Kesehatan.
  7. Penumpang transit / Anggota kru sing butuh menginap sewengi kudu mlebu hotel utawa fasilitas sing ditunjuk pamrentah kanggo ngenteni mangkat.
  8. Kabeh Layanan Kerajinan Tangan Laut lan Feri mung mlebu ing Dermaga Nevis Street. Kapal / Pesawat Militer lan Watercraft liyane sing ngeterake panganan, pasokan medis, persediaan kamanungsan lan darurat kudu ngetrapake Pedoman Karantina sing ditetepake dening Otoritas Karantina uga diterbitake dening Health Port lan kudu menehi kabar sadurunge teka.

Watesan kasebut kanggo lalu lintas maritim, lan pedoman Otoritas Pelabuhan Antigua sing ditrapake, sing diterbitake sajrone Negara Darurat, ora bakal matesi kapal sing mlebu lorong lan / utawa jalur transit, ing segara wilayah lan / utawa perairan arkipelagis Antigua lan Barbuda, ing Konvensi PBB babagan Hukum Laut ing taun 1982 (UNCLOS).

Penasihat Perjalanan iki ngganteni KABEH Penasihat Perjalanan sadurunge sing diterbitake dening Pemerintah Antigua lan Barbuda.

Anthony Liverpool

Sekretaris Tetep

Departemen Luar Negeri

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.