24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga LGBTQ News Mbangun maneh Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Pesan Pariwisata Fort Lauderdale saka Aloha kanggo Hawaii: Ngirit nyawa!

Pariwisata Fort Lauderdale nuduhake pesen saka Aloha karo Hawaii: Ngirit nyawa!
fllhnl
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sugeng 4 Juli saka Amerika! Dina iki ulang tahun Bangsa kita. Dina iki Benteng Lauderdale ing Florida lan Negara Bagian Hawaii teka bareng pesen Aloha. Kanggo Wilayah Amerika, Industri Pariwisata lan Pariwisata pancen penting banget. Wong Amerika peduli, mbantu, lan sinau saka siji liyane. Iki bisa dadi penting saiki kanggo nylametake nyawa ing Aloha Negara.

Stacy Ritter, presiden & CEO bangga ing Greater Fort Lauderdale CVB adiopeni ing WTTC Stamp Persetujuan Aman bubar Dheweke ujar: "Kepiye tujuan supaya macem-macem produk pariwisata dadi aman kanggo pengunjung minangka bedane antara sukses lan kegagalan. Ing Greater Fort Lauderdale, kita seneng duwe kesempatan kanggo menehi kontribusi ing bagean Pusat Konferensi, Rapat, lan Acara ing protokol global WTTC. Papan acara, hotel, restoran, seni, lan entitas budaya, ritel, lan aset transportasi kabeh kudu kolaborasi ing level sing ora ana tandhingane kanggo njamin konsumen manawa kabeh rantai nilai pariwisata aman lan aman. Cara sing terkoordinasi kanggo keamanan lan kebersihan bakal dadi formula sing menang. ”

eTurboNews wis nyedhaki pejabat Broward County minggu kepungkur kanggo menehi saran luwih lengkap babagan inisiatif WTTC lan dikandhani manajemen FLL ana ing pelatihan darurat FEMA lan ora kasedhiya.

Ora bisa digatekake manawa tujuan pariwisata lan para pemangku kepentingan ing AS lan ing pirang-pirang dhaerah liyane ing donya ngupayakake akeh banget supaya bisa nemokake dalan supaya bisa metu saka krisis. Mbukak industri pengunjung minangka masalah urip lan pati kanggo sawetara bisnis kulawarga (lan uga perusahaan utama).

Minangka Gloria Guevara, CEO WTTC lan pimpinan pariwisata liyane sing bener, akeh pekerjaan lan ekonomi sing dipertaruhkan. Pariwisata kudu dibukak maneh kanthi cepet lan aman kanggo nyegah luwih elek, lan anggota WTTC meksa organisasi kasebut supaya menehi solusi.

Ora bisa diabaikan sawetara organisasi global lan sing paling penting yaiku Dewan Wisata lan Pariwisata Dunia sing dikembangake platform sing apik banget  kanggo promosi "lelungan aman". Pesen iki mesthine nggawe calon pengunjung dadi tenang lan dirancang kanggo mbantu tujuan anggota WTTC lan para pemangku kepentingan supaya bisa mlaku kanthi aman.

Uga ora bisa dilalekake manawa ana pihak sing duwe kepentingan ing industri pariwisata lan pariwisata kudu maju kanthi cepet lan ngelingake eTurboNews kritik kasebut bisa nyebabake ngilangi dolar pariwara ing mangsa ngarep.

Ana akeh persaingan ing sistem kasebut, mula Menteri Budaya lan Pariwisata Turki Mehmet Nuri Ersoy sejatine entuk penghargaan kanggo inisiatif WTTC kanthi ujar:

"Turki wis dadi conto kanggo donya sajrone COVID-19 kanthi sistem kesehatan lan metode perawatan sing wis mantep. Kita uga wis ngrintis supaya arah pariwisata aman kanthi program sertifikasi kanggo normalisasi pariwisata lan saiki kita seneng ndeleng WTTC nggawa upaya menyang level global. "

Plancongan lan pariwisata dibukak maneh ing Fort Lauderdale 3-4 minggu kepungkur bebarengan karo kutha-kutha pantai liyane ing Florida.

Dina iki tanggal 4 Juli, Holiday Independen AS, statistik statistik sing nguwatirake Florida nglaporake kenaikan 11,458 infeksi COVID-19 anyar. 3703 wong tiwas ing Florida, yaiku jumlah penumpang sing padha karo 15 pesawat widebody Dreamliner sing wis dipesen. Ing Broward County, 1346 kasus Coronavirus anyar kacarita dina iki, sing padha karo 20 restoran sing wis dipesen.

Pesen saka pimpinan ing papan sing dituju iki dikenal kanthi jeneng "Hello Sunny" babagan safety yaiku:

  • Lokasi ing saindenging Greater Fort Lauderdale nggunakake praktik Aman + Bersih. Goleki pratandha Visit Lauderdale Safe + Clean ing hotel, restoran, toko, lan bisnis liyane.
  • Prioritas CVB paling dhuwur yaiku keamanan lan kesejahteraan pengunjung lan warga lan terus ngawasi informasi saka pejabat kesehatan lan pamrentah lokal, negara bagian, lan federal.
  • Saben wong sing lelungan kudu ngawasi kabar lan kabar lan njupuk keputusan adhedhasar kabutuhan.

Hotel mbukak kanggo kabeh pengunjung. Sewa plancongan jangka pendek mbukak kanggo kabeh pengunjung.

Pantai Great Lauderdale Terbuka dibuka tanggal 29 Juni nganti 2 Juli. Kabeh pesisir area bakal ditutup 3-5 Juli kanggo akhir minggu liburan 4 Juli kanggo keamanan pengunjung lan warga kanthi nyegah kahanan rame sing bisa nyebabake panyebaran COVID-19. Hotel (kalebu area kolam), restoran, lan toko ing saindenging Greater Fort Lauderdale bakal tetep mbukak sajrone akhir minggu preinan.

Layanan panedhaan lokal kasedhiya ing restoran ing saindenging Greater Fort Lauderdale kanthi aturan 50% kapasitas lenggahan ing ruang makan. Sampeyan kudu nganggo topeng nalika mlebu restoran utawa nalika mlaku kanggo njupuk konter utawa jedhing. Alkohol, bir, lan anggur bisa uga diwenehake ing nedha bengi sing lungguh. Saiki, ora ana kursi bar sing diidini ing restoran.

Bar lan klub malam fokus kanggo nyedhiyakake omben-omben, nalika layanan panganan mung kalebu, kudu ditutup saiki ing Florida Selatan, kalebu wilayah Greater Fort Lauderdale.

Broward County wis mbukak taman-taman duweke kabupaten, jalur alam, lapangan golf, lan marinas kanggo rekreasi ruangan kanthi aturan jarak adoh sosial.

Broward County kanthi tujuan pantai liyane ing negara sing bebas, nanging bakal ngipi elek nalika nggawe ekonomi sadurunge pariwisata.

Kanggo jagad iki, isih ana pitakon: Apa sing luwih ngrusak? Kerugian ekonomi utawa sawetara korban jiwa.
Wangsulan sing paling mungkin luwih jelas ing negara-negara sing kurang nyengkuyung finansial.

Hawaii tetep dadi conto sing padhang kanggo tujuan pariwisata ing AS sing bisa njaga warga tetep aman. Mung wektu, disiplin, lan kepemimpinan lokal sing setya sing bakal ngerti manawa uga Aloha Negara bisa njaga cathetan babagan peraturan tabungan urip sing sejatine. Iki regane ekonomi banget.

Ing Hawaii mung 18 wong sing tiwas, ukurane jet pribadi cilik. Ing Florida, 3703 wong tiwas amarga COVID-19 ukuran 15 maskapai widebody sing wis dipesen.

Mbok Pariwisata Florida duwe pesen penting saka Aloha kanggo Otoritas Pariwisata Hawaii: "Sinau saka kita lan luangake wektu!"

Otoritas Hawaii ngrencanakake ngangkat sarat karantina 14 dina kanggo pengunjung. Turis sing teka ing bandara ing Hawaii sawise 1 Agustus bisa nyingkiri syarat karantina yen bisa ngasilake sertifikat kesehatan sing ora luwih saka 3 dina. Langkah iki bakal kanthi resmi mbukak industri pariwisata lan pariwisata ing Aloha Negara.

Ora resmi mbukak bukaan alus. Asile, angka kasebut wiwit mundhak sepuluh tikel. Wis pirang-pirang minggu Hawaii ora kena infeksi virus. Wis pirang-pirang dina entuk bathi. Kanthi luwih akeh wong sing melu penerbangan menyang Hawaii sanajan sadurunge dibukak maneh, saya akeh sing kena infeksi anyar. Dina iki ing ulang taun negara kita, Negara nyathet rekor 24 kasus anyar, Ora ngagetne. Kedatangan udhara menyang Negara iki wiwit dina rata-rata 400 nganti 2,372 dina iki. Karantina wis kasedhiya, nanging angel ditindakake. Kasedhiya kanthi jelas hubungane lelungan lan panyebaran penyakit iki.

mbangun maneh .. lelungan yaiku inisiatif sing diadegake dening Juergen Steinmetz, penerbit saka eTurboNews, lan penulis artikel iki.

Rebuilding.travel bakal terus kerja bareng karo pimpinan industri ing 117 negara kanggo nggawe lelungan lan pariwisata minangka model kepiye industri iki pungkasane bisa bertahan ing ngandhakake sing sejatine lan nerusake level keamanan sing dhuwur lan tepat wektu. Pariwisata bisa katon maneh. Jagad iki kudu saling tulung-tinulung supaya bisa dipesthekake yen bakal dibukak maneh nalika wis pas. Langkah awal bakal nundha proses iki kanggo kabeh wong. Iki bisa uga wektu tundha pambukaan maneh industri kita.

Kasunyatane isih ana, ora ana sing ngerti wangsulan babagan carane nanggapi virus monster iki. Kasunyatan kasebut tetep ora ana sing ngerti kapan lan kepiye cara aman kanggo lelungan maneh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.