Airlines Airport Breaking Hungary News Breaking News Internasional Breaking News Polandia Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

LOT Polish Airlines ngluncurake rute 12 lan 13 saka Bandara Budapest

LOT Polish Airlines ngluncurake rute 12 lan 13 saka Bandara Budapest
LOT Polish Airlines ngluncurake rute 12 lan 13 saka Bandara Budapest
ditulis dening Harry S. Johnson

Bandara Budapest lan pasar Hongaria wis nyekseni komitmen sing ora goyah saka LOT Polish Airlines, nalika operator bendera ngluncurake 12th lan 13th rute saka ibukutha Hongaria ing akhir minggu. Nambah jumlah tujuan anyar ing peta rute bandara dhewe, maskapai Polandia miwiti layanan mingguan menyang Dubrovnik lan Varna.

Pasar paling dhuwur sing ora dilindhungi Budapest ing Kroasia - Dubrovnik wis dadi tujuan gerbang sing dikarepake luwih saka sepuluh taun. Tautan anyar LOT nawakake akses penerbangan sing ditunggu-tunggu menyang salah sawijining tujuan wisata paling misuwur ing Laut Adriatik.

Ndhakake paningkatan penumpang sing ora langsung ing taun-taun, LOT bakal nyedhiyakake pasar liyane sing ora dilindhungi Budapest, ing Bulgaria. Peluncuran link nomer loro bandara kasebut menyang pinggir laut Bulgaria, maskapai kasebut bakal nggunakake E195s anyar kanggo nggandheng bandara menyang Varna - sing dikenal minangka ibukota pesisir Bulgaria.

"Kemitraan LOT karo Bandara Budapest terus maju lan kerja kita kanthi maskapai wis sukses," ujare Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Maskapai, Bandara Budapest. "Tujuan lan jadwal sing anyar cocog kanggo preinan suwene seminggu menyang resor pesisir sing apik lan sugeng bali menyang peta rute," tambahe Bogáts.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.