24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Ekuador News wong Mbangun maneh Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

"Dina Pemberian Khusus kanggo Ekuador" khusus kanggo mbantu wong-wong sing kena pengaruh COVID-19

"Dina Pemberian Khusus kanggo Ekuador" khusus kanggo mbantu wong-wong sing kena pengaruh COVID-19
"Dina Pemberian Khusus kanggo Ekuador" khusus kanggo mbantu wong-wong sing kena pengaruh COVID-19
ditulis dening Harry S. Johnson

Dina Kamis, 15 Juli 2020, organisasi nirlaba Por Todos lan SOS Ecuador bakal gabung kanggo ngluncurake "Dina Pemberian Ekuador" resmi kanggo mbantu wong-wong sing paling akeh nandhang kasusahan ekonomi sing ana gandhengane karo Covid-19. Kanthi kasus coronavirus paling dhuwur ing Amerika Latin, 55,000 taun kepungkur lan sumber daya winates sing nyuda negara kasebut, penting kanggo nambah kesadaran lan dana kanggo wong-wong sing paling butuh. Ekuador ngalami kasusahan ekonomi lan kemanusiaan sing jembar, lan ora ana enteke.

"Kontribusi kanggo kampanye iki duwe pengaruh kaping pindho; ing salah sawijining sisih ndhukung Ekuador nalika ngadhepi kahanan ekonomi sing paling angel sajroning sejarah. Ing sisih liya, iki ngasilake pangarep-arep kanggo ewonan kulawarga Ekuador ", ujare Duta Besar Ekuador menyang Ivonne Baki AS. "Aku bangga ndhukung tanggal 15 Juli minangka 'Dina Pemberian' sing ditetepake kanggo Ekuador.”

Ing tanggal 15 Juli, gampang menehi kontribusi sanajan paling sithik sing bakal menehi prabédan paling gedhe. Ekuador njaluk tulung supaya sampeyan bisa mandheg panyebaran virus corona ing negara sing urip ing Pulo Galápagos sing luar biasa lan Hutan Awan sing nggumunake.

Pendhiri Por Todos Roque Sevilla ujar, "Pertarungan sing kita lakoni iki mengaruhi kita kabeh. Kita ora kudu ngindhari mripate, nanging bisa ngadeg bebarengan nalika tangi karo kasunyatan anyar yen pandemi sing nggegirisi iki ora bakal ilang nganti kita ngilangi ing saben pojokan. Sanajan wis entuk upaya gedhe kanggo sumbangan dana saka saindenging jagad, isih ana sing kudu ditindakake. ”

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.