Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Indonesia News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Gempa kuat nyerang Indonesia ing pesisir Jawa

Gempa kuat nyerang Indonesia ing pesisir Jawa
Gempa kuat nyerang Indonesia ing pesisir Jawa
ditulis dening Harry S. Johnson

Gempa bumi kuat nuli nyerang Indonesia ing pesisir Jawa saiki.

Gempa bumi kanthi skala 6.6 dirasa ing 9.54 AEST, udakara 150 kilometer sisih lor Kota Semarang ing wilayah tengah pulau utama Indonesia.

Survei Geologi Amerika Serikat nglaporake jerone gempa ing 528.7km.

Laporan Pambuka
Gedhene 6.6
Tanggal-wektu · 6 Jul 2020 22:54:47 UTC

· 7 Jul 2020 05:54:47 cedhak pusat gempa

Lokasi 5.637S 110.678E
Ambane 528 km
Distances · 93.8 km (58.2 mi) N sa Batang, Indonesia

· 99.2 km (61.5 mi) N saka Mlonggo, Indonesia

· 108.1 km (67.0 mi) NNW saka Tayu, Indonesia

· 117.4 km (72.8 mi) N sa Pecangaan, Indonesia

· 152.7 km (94.7 mi) N ing Semarang, Indonesia

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 8.3 km; Vertikal 6.4 km
paramèter Nph = 126; Dmin = 158.1 km; Rms = 0.92 detik; Gp = 20 °

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.