Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Presiden Brasil Bolsonaro nyoba positif kanggo COVID-19

Pilih basa sampeyan
Presiden Brasil Bolsonaro nyoba positif kanggo COVID-19
Presiden Brasil Bolsonaro nyoba positif kanggo COVID-19
ditulis dening Harry S. Johnson
Presiden Brasil, Jair Bolsonaro, wis ngumumake langsung ing televisi sing wis positif Covid-19. Wahyu bombshell kasebut digawe dening Bolsonaro sajrone wawancara ing televisi dina Selasa.

"Iki bali positif," ujare Bolsonaro sing nganggo topeng, marang wartawan dina iki nalika nedha awan ing njaba omah resminya.

Bolsonaro, sing dikritik amarga bola-bali trivializing pandemi virus corona lan distancing sosial, sanajan Brasil dadi negara sing paling parah sawise Amerika Serikat, kanthi luwih saka 65,000 korban pati lan 1.6m sing dikonfirmasi, wingi dites sawise ngalami gejala. kalebu demam.

Bolsonari ujar manawa dheweke wiwit ora sehat ing akhir minggu, nambahake yen dheweke diobati karo antibiotik lan obat anti-malaria Hydroxychloroquine.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.