Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

3 wong tiwas, puluhan korban tabrakan kreta penumpang Ceko

3 wong tiwas, puluhan korban tabrakan kreta penumpang Ceko
3 wong tiwas, puluhan korban tabrakan kreta penumpang Ceko
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pejabat berwenang Ceko ujar manawa loro sepur penumpang tabrakan ing Republik Ceko sisih kulon, mateni wong telu lan puluhan wong cilaka.

"Loro sepur penumpang tabrakan langsung cedhak desa Pernink, laporan awal nuduhake ana sekitar 20 wong sing tatu lan telu tiwas," ujare juru bicara korps penyelamat lan petugas pemadam kebakaran.

"Sawetara korban ngalami cedera parah. Tenaga medis, penyelamat lan petugas pemadam kebakaran lagi wae menyang lokasi kacilakan kasebut. ”

Miturut juru bicara, sepur kasebut mlaku ing jalur sing padha amarga durung dingerteni alasane.

Pejabat kasebut negesake manawa sepur sing melu tabrakan yaiku kreta regional internasional sing lelungan antarane Republik Ceko Karlovy Vary lan Jerman Johanngeorgenstadt ing Sachony. TV Ceko njlentrehake manawa wong-wong sing tatu (nganti 30 wong) bakal diangkut menyang rumah sakit regional cedhak Karlovy Vary.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov