Breaking Dominica News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Resor Dominica Hilton nyetujoni Kewarganegaraan dening Investasi

Resor Dominica Hilton nyetujoni Kewarganegaraan dening Investasi
ditulis dening Harry S. Johnson

Tranquility Beach Resort ing Persemakmuran Dominika ngumumake dina Jumuah yen siyap kanggo mbukak ing pungkasan taun 2021 lan wiwitan taun 2022. Bagéan saka Koleksi Hilton Curio, Resor bintang 5 kasebut layak ing Program Kewarganegaraan Investasi (CBI) sing misuwur ing saindenging jagad. Ndhelikake vila-vila gantung tebing sing dramatis lan fasilitas mewah banget, resor sing sensitif lingkungan kalebu 99 kamar lan nggawe 300 pekerjaan permanen.

Investasi diwiwiti ing US $ 200,000 ing Hilton's Tranquility Beach Resort nduweni kualifikasi kanggo dadi warga negara ing Dominika, yen uga lulus kabeh cek rajin. Kulawarga bisa aplikasi bareng, kalebu sedulur lan simbah saka pelamar utama utawa pasangane, miturut pangowahan paling anyar.

“Tranquility Beach Resort - Koleksi Curio dening Hilton ing Salisbury, Dominika, terus obah kanthi terus-terusan, "wacan pengumuman pangembang. "Pakaryan proyek kasebut diwiwiti ing Januari 2019 lan dijadwalake bakal rampung ing pungkasan taun 2021 lan kuartal pertama 2022. ” Wulan kepungkur, Perdana Menteri Roosevelt Skerrit ujar, "Tranquility Beach Resort minangka salah sawijining proyek sing saiki saya bangga bisa ditonton wiwit wiwitane."

Ian Edwards, desainer arsitektur lan pangembang properti sing dihormati saka Dominika, ndadékaké proyek sing ambisius. Ditampilake ing dokumenter Financial Times, dheweke ujar, "Kewarganegaraan kanthi investasi duwe peran penting kanggo golek modal kanggo kemewahan, pangembangan real estate eko. Edwards ngandhani Manajemen Kekayaan Profesional manawa kabeh wong "kudu ketinggalan [CBI] lan nulungi negara iki maju."

"Yen dideleng saka kemajuan sing cepet lan konsisten sing kita tingali ing Tranquility Beach Resort, sanajan kahanane kahanan sing durung mesthi global, katon manawa kapercayan investor ing masa depan resor iki tetep ora diganggu," ujare Paul Singh, Direktur Utama London-pemrentah sing duwe judhul pamrentah CS Global Partners. "Dominika, umume, duwe reputasi apik kanggo dipercaya. Badan real estate ing Program Kewarganegaraan dening Investasi ana ing liga dhewe, sing didhasarake ing ekowisata, "ujare.

Tranquility Beach Resort minangka salah sawijining hotel paling disenengi sing entuk kewarganegaraan kanthi investasi ing Dominika. Utawa, pelamar bisa menehi kontribusi siji-dana kanggo dana pamrentah. Yen sukses, dheweke entuk hak kanggo urip, makarya lan sinau ing Isle Alam ing Caribbean. Dheweke uga bisa kanthi gampang lelungan menyang sekitar 140 tujuan lan menehi kewarganegaraan sing terkenal kanggo generasi mbesuk.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.