24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Kabar Olahraga Hotel & Resor LGBTQ News wong Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pariwisata Hawaii: Walikota Honolulu nguwatirake, Gubernur Hawaii ngindhari pitakon

Walikota Honolulu kaget, Gubernur Hawaii Ige ngindhari pitakon
govige
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Walikota Honolulu Caldwell dina iki ngenalake a "Ikan kanggo Panganan" program kanggo ndhukung infrastruktur perikanan kritis O'ahu nalika peningkatan rekor anyar infeksi COVID -19 dikirim dina iki.

Gubernur Hawaii Ige ing konferensi pers kapisah maneh ora ngidini eTurboNews kanggo takon lan sukses nyingkiri kanggo nanggepi keprihatinan Walikota Honolulu babagan ora cukup nglacak kontak ing Oahu kanggo nanggapi 41 kasus anyar ing Hawaii saiki. 38 kacathet ing pulo Oahu, 2 ing Kauai, lan 1 ing Pulo Gedhe.

"Yen Departemen Kesehatan ing Negara Bagian Hawaii ora bisa ngatasi kenaikan lokal 41 kasus saben dina, kepiye Hawaii bisa ngatasi kenaikan sing luwih gedhe sawise nampani pengunjung?" Iki takon karo Walikota Honolulu Caldwell sadurunge acara pers Gubernur. Walikota negesake manawa bisa nundha Festival Jalan Kalakaua, nanging ana masalah sing luwih gedhe - pariwisata.

Dr Park nambahake rasa bingung marang Gubernur nalika mbuwang bal menyang warga kanthi ujar manawa kabeh wong kudu dadi bagian saka solusi kasebut kanthi ngumbah tangan, jarak sosial, lan nganggo topeng.

Ige uga pengin tenang kabeh wong kanthi ujar dheweke ngarepake kenaikan, nanging ora ujar apa kenaikan jumlah sing bisa ditampa dening pamrentah. Nalika ditakoni AP apa garis abang kanggo Hawaii supaya bisa nampa tamu ing tanggal 1 Agustus, dheweke menehi wangsulan babagan dawa supaya ora bisa ngomong kanthi tepat.

Kayane pamrentah negara kita dadi saya rame amarga nyebarake virus anyar anyar, sanajan maraton diwiwiti miturut Dr. Park. “Kita mung bakal sukses yen kerja bareng dadi masarakat. Kita butuh warga negara supaya bisa tanggung jawab pribadi. Kita kudu nglokro ing gelut maraton iki dina iki, ”jarene.

Gubernur Ige ngalami tekanan banget saka industri pariwisata kanggo mbukak negara kasebut. Mula bisa ngerteni manawa kabeh wong sanajan ngitung jumlah kasus, kita ngalami infeksi lan tingkat kematian paling endhek. eTurboNews ora bisa takon apa mbukak maneh bakal mengaruhi posisi iki lan bakal nggawe pulau kasebut ing bebaya gedhe.

Kayane, Hawaii lagi ndeleng klompok nalika ana 2 nganti 15 wong sing nglumpuk. Iki kalebu pesta bapak, klompok gym, lelungan bisnis menyang Pulo Gedhe, lan kelas latihan ing Hawaiian Airlines.

Ana wong sing njaga, lan Dr. Anderson kuwatir karo asil kasebut ing 1-2 minggu sawise akhir minggu kaping 4 Juli.

Gubernur negesake marang reporter Maui, dheweke kerja bareng Jepang, perusahaan tur, maskapai, lan hotel. Gubernur ujar, "Kita ora duwe garis wektu, nanging ngganti usulan lan diskusi. Kita ngrembug protokol sadurunge mangkat lan sawetara masalah liyane.

"Kasunyatane, kita bisa nyuda virus nanging ora bisa mandheg. Iki minangka upaya komunitas. ”

Gubernur negesake manawa kuwatir karo tambah akeh COVID-19 daratan AS.

Gubernur lan Walikota Honolulu nyathet manawa warga A.S. wis ora bisa lagi lelungan menyang saindenging jagad, kalebu Eropa lan Asia. Pamrentah ing negara kasebut ora bakal nganggep Hawaii dadi aman nalika negara liya gagal ngetrapake aturan kasebut. Ternyata, minangka negara bagian AS, Hawaii ora bisa ngilangi warga Amerika kanggo plancongan ing kene, nanging luwih becik nampani wong asing.

Mbukak industri lelungan lan pariwisata saiki dadi tandha pitakon sing luwih gedhe. Walikota Caldwell kuat nanggepi eTurboNews manawa dheweke bakal nindakake apa wae supaya Honolulu tetep aman, sanajan bisa ngorbankan ekonomi kita.

Walikota Honolulu kaget, Gubernur Hawaii Ige ngindhari pitakon

Gubernur, Nanging, ujar manawa bakal nggawe pangaturan sing sehat yen perlu lan ora bakal ujar manawa dheweke mikir mundur saka lelungan transaksimal tanpa karantina.

Meh katon manawa apa wae sing diputusake, ora bakal ana bedane maneh. Peningkatan saben dina tekane wisatawan sing diwajibake karantina nuduhake karantina pancen dudu dileksanakake. Maskapai main game ilegal iki kanggo nggawe penerbangan anyar maneh. Hotel alon-alon dibukak maneh.

Gubernur ujar, "Iki ora cepet nalika tanggal 1 Agustus; babagan perubahan sing kudu ditindakake ing komunitas. ”

Walikota Honolulu, Caldwell, ora nyalonake pemilihan maneh lan tanggepan sing tulus, edukasi, lan realistis kanggo karakter lan visi sing dimiliki pimpinan kasebut.

Nalika Walikota ditakoni dening eTurboNews babagan ngganti lelungan kanggo nggawe gelembung perjalanan karo wilayah sing kurang utawa ora ana COVID-19 (Selandia Baru, Guam, utawa bisa uga Jepang), Caldwell ujar manawa Hawaii minangka bagean saka Amerika Serikat lan diskriminasi para turis Amerika bisa uga dadi masalah.

Wis pirang-pirang wulan, ing Panguwasa Pariwisata Hawaiilan Pengunjung lan Biro Konvensi Hawaii durung dadi bagean saka konferensi pers lan saluran telpon lan email ora dijawab karo panelpon sing ngrungokake respon sing direkam ujar manawa surat swara wis kebak.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.