Airlines Airport Ngeculake Warta Mesir Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Air Arabia Abu Dhabi ngluncurake penerbangan UAE-Mesir tanggal 14 Juli

Pilih basa sampeyan
Air Arabia Abu Dhabi ngluncurake penerbangan UAE-Mesir tanggal 14 Juli
Air Arabia Abu Dhabi ngluncurake penerbangan UAE-Mesir tanggal 14 Juli
ditulis dening Harry S. Johnson

Air Arabia Abu Dhabi bakal ngluncurake penerbangan langsung sing ngubungake Abu Dhabi karo Alexandria lan Sohag ing Mesir tanggal 14 Juli. Penerbangan perdana bakal diwiwiti saka Abu Dhabi menyang Alexandria tanggal 14 Juli lan diterusake karo penerbangan menyang Sohag dina esuke. Air Arabia Abu Dhabi bakal miwiti operasine karo rong pesawat Airbus A320 sing adhedhasar ing Bandar Udara Internasional Abu Dhabi sing nawakake produk lan layanan tambahan sing padha sing diwenehake dening Air Arabia ing pusat. Perjalanan pelanggan uga wis diupdate kanggo ngetrapake kabeh pedoman lokal lan internasional sing wis ditemtokake kanggo njamin protokol keamanan lan langkah-langkah kesehatan mesthi dipenuhi.

Tony Douglas, Chief Executive Officer Group, Etihad Aviation Group, ujar, "Usaha patungan antarane Etihad lan Air Arabia iki bakal menehi akses luwih cepet lan akses langsung menyang ibukutha UAE sing maju kanggo pasar anyar ing saindenging jagad, diwiwiti kanthi rong rute utama Mesir, lan ngembang ing wektu. Abu Dhabi entuk reputasi sing luar biasa kanggo lelungan bisnis lan plancongan, lan kita ngarep-arep bisa ndeleng emirat terus maju nalika kahanan global saiki saya apik lan pasar wiwit dibukak maneh. "

Adel Al Ali, Chief Executive Officer Group, Air Arabia, ujar, "Nalika sektor penerbangan global terus nyekseni tantangan sing durung tau ana sadurunge Covid-19 pandemi, langkah iki minangka bukti kekuwatan sektor penerbangan UAE lan komitmen kita kanggo prospek jangka panjang ".

Dheweke nerusake, "Mesir minangka pasar lelungan utama lan peluncuran penerbangan pertama nggambarake fokus kanggo ndhukung hubungan komersial lan perdagangan antarane kaloro negara kasebut nalika menehi pilihan opsi dhuwit kanggo lelungan ing antarane kaloro negara kasebut. Abu Dhabi minangka pusat plancongan lan pariwisata utama lan Arab Saudi Abu Dhabi bakal ngladeni visi iki kanthi milih Abu Dhabi minangka pusat utama ing wilayah kasebut kanggo lelungan murah. ”

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.