Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Rwanda Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Rwanda bakal mbukak maneh kanggo penerbangan komersial ing 1 Agustus

Rwanda bakal mbukak maneh kanggo penerbangan komersial ing 1 Agustus
Rwanda bakal mbukak maneh kanggo penerbangan komersial ing 1 Agustus
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Menteri Infrastruktur Rwanda ngetokake pernyataan resmi, ngumumake manawa bandara negara kasebut bakal dibukak maneh kanggo operasi penerbangan komersial sing dijadwalake ing 1 Agustus 2020

Kanggo njamin keamanan lan kesehatan penumpang, kru lan staf, operasi bandara bakal tundhuk karo pedoman sing dikembangake dening menteri kesehatan lan rekomendasi saka ICAO Dewan pasukan tugas pamulihan penerbangan.

Kabeh penumpang sing kalebu ing transit kudu nuduhake bukti a Covid-19 Tes negatif PCR saka laboratorium bersertifikat sing ditindakake sajrone 72 jam tekan Rwanda. Kanggo penumpang sing mlebu Rwanda, tes PCR kapindho bakal ditindakake nalika teka kanthi asil sing dikirim sajrone 24 jam, sajrone bakal tetep ing hotel sing ditunjuk kanthi biaya dhewe.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov