24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Anguilla Awards Warta Breaking Travel News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Anguilla Menang Pulo Paling apik ing Karibia, Bermuda, lan Bahama

Anguilla Menang Pulo Paling apik ing Karibia, Bermuda, lan Bahama
Anguilla

Dewan Turis Anguilla (ATB) seneng ngumumake manawa ing taun kaping papat berturut-turut, Anguilla dadi peringkat nomer 1 ing dhaptar Penghargaan Terbaik Dunia ing Travel + Leisure 2020 ing Pulo Top ing Karibia, Bermuda, lan Bahama . Pamaca menehi rating kepulauan kaya ing ngisor iki: Wisata alam / pantai, kegiyatan / pandelengan, restoran / panganan, wong / grapyak, regane. Anguilla uga rangking nomer 7 ing 25 Pulo Top ing Jagad, siji-sijine pulau Karibia sing nggawe dhaptar kasebut.

"Kita bangga nampa Penghargaan iki suwene patang taun berturut-turut - minangka penghargaan kanggo masarakat Anguilla lan produk luar biasa sing ditawakake," ujare Hon. Haydn Hughes, Menteri Pariwisata Anguilla. "Anguilla nawakake kombinasi pesisir sing apik tenan, masakan sing apik, resor butik sing apik lan keramahan asli, sing para tamu bali saben taun," ujare.

Ing perayaan ulang taun kaping 25, Travel + Leisure bakal dadi tuan rumah media sosial, "Toast + Post" global sing bakal diwiwiti tanggal 8 Juli nalika para pemenang dirilis nganti tanggal 31 Agustus. Para pamiarsa lan pemenang ing saindenging jagad disengkuyung kanggo TOAST - nambah kaca paling apik ing lelungan banjur… POST - kanggo njupuk foto utawa video saiki lan ngirim ing media sosial, nggunakake tagar #TLToast lan #TLWorldsBest uga merek. Para penggemar Anguilla disaranake ngirim ing kabeh platform sosial ATB nggunakake Hashtag #MyAnguilla.

Dina Rebo, 8 Juli, jam 5:00 EST, Hon. Haydn Hughes bakal gabung karo Jacqueline Gifford, editor utama Travel + Leisure, kanggo wawancara Instagram Live ing @TravelandLeisure kanggo miwiti perayaan kasebut kanthi resmi, siji saka mung limang pemenang sing diundang.

Saben taun, sajrone 25 taun kepungkur, para pamaca Travel + Leisure - merek media travel paling gedhe ing Amerika Serikat, kanthi pamirsa 6.7 ​​yuta - nuduhake pamikiran babagan tujuan, hotel, resort, spa, maskapai, jalur pelayaran, operator tur, agensi mobil sewaan, lan liya-liyane ing survey taunan. Asil lengkap lan laporan babagan penghargaan bisa dideleng ing www.travelandleisure.com/worldsbest .

Kanggo informasi babagan Anguilla, bukak situs web resmi Dewan Pariwisata Anguilla: www.IvisitAnguilla.com ; tindakake ing Facebook: Facebook.com/AnguillaOfficial; Instagram:

@Anguilla_Tourism; Twitter: @Anguilla_Trsm; Hashtag: #MyAnguilla.

Babagan Anguilla

Ditutup ing sisih Karibia sisih lor, Anguilla minangka kaendahan sing isin lan mesem mesum. Dawane karang lan watu gamping sing langsing dihiasi ijo, pulau kasebut dihiasi karo 33 pesisir, dianggep para wisatawan sing cerdas lan majalah wisata paling apik, sing paling apik ing saindenging jagad.

Anguilla pancen ora ana ing dalan, dadi tetep dadi karakter sing narik kawigaten lan daya tarik. Nanging amarga bisa gampang tekan saka rong gerbang utama: Puerto Rico lan St. Martin, lan kanthi udhara pribadi, iku mlumpat lan ucul.

Asmara? Keanggunan sikil? Unicus chic? Lan kabegjan sing durung rame? Anguilla iku Luar Biasa.

Warta liyane babagan Anguilla.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.