Airlines Warta Breaking Brasil Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News News Wire Plancongan Maneka Warta

Kemajuan ing Babagan 11 pembiayaan tranche kanggo LATAM Airlines

Pilih basa sampeyan
LATAM Airlines Argentina mandheg operasi
LATAM Airlines Argentina mandheg operasi
ditulis dening Juergen T Steinmetz

LATAM Airlines Group SA ('LATAM') dina iki nyedhiyakake proposal pendanaan tranche nomer loro menyang Pengadilan Distrik Selatan New York, minangka bagean saka proses Bab 11. Tranche A nganti US $ 1.3 milyar sing ditindakake dening Oaktree Capital Management LP lan afiliasine. Proposal iki kudu ditinjau lan disetujoni dening pengadilan ing sawetara dina mbesuk.

Tranche A nglengkapi Tranche C, sing ngemot US $ 900 yuta sing ditindakake para pemegang saham Qatar Airways lan kulawarga Cueto lan Amaro nalika LATAM lan afiliasine ing Chili, Kolombia, Peru, Ekuador lan Amerika Serikat ngajokake Bab 11 ing Mei 2020. Tranche C kalebu upize US $ 250 yuta sing bakal ngidini para pemegang saham liyane ing Chili melu, yen wis disetujoni dening pengadilan.

Gabungan, Peternakan A lan C nyukupi persyaratan pembiayaan LATAM ing konteks krisis COVID-19 lan, akibate, diarepake dhukungan finansial ora dibutuhake saka pamrentah. Nanging, LATAM Airlines Brasil bakal terus maju negosiasi karo Bank Nasional Brasil kanggo Pembangunan Ekonomi lan Sosial (BNDES).

"Dina iki, LATAM wis njupuk langkah penting kanggo njamin kesinambungan operasional kanthi entuk komitmen Oaktree Capital Management lan afiliasine kanggo total pembiayaan Tranche A. Muga-muga, bebarengan karo Tranche C, bakal disetujoni dening pengadilan ing minggu ngarep, ” ngandika Roberto Alvo, CEO saka LATAM Airlines Group. "Dhukungan saka loro pemegang saham utama kita penting, nyebabake minat lan komitmen saka investor sing durung entuk sewulan kepungkur. Iki nuduhake kapercayan ing masa depan grup supaya kita bisa ngamanake kabeh sumber daya sing dibutuhake kanggo terus operasi sajrone krisis lan nalika pulih, bisa ngrampungake proses Bab 11 kanthi sukses. "

LATAM Airlines Brazil file kanggo Bab 11

LATAM Airlines Brasil dina iki miwiti proses reorganisasi kanthi sukarela minangka bagean saka perlindungan Bab 11 ing Amerika Serikat kanggo nyusun utang lan ngatur armada pesawat kanthi efektif, nalika ngaktifake kesinambungan operasional. Grup LATAM Airlines lan afiliasi ing Chili, Peru, Kolombia, Ekuador, lan Amerika Serikat wis dadi bagean saka proses iki, sing diwiwiti tanggal 26 Mei 2020.

Keputusan LATAM Airline Brazil minangka langkah alami tumrap pandemi COVID-19 sing terus ana lan nawakake pilihan paling apik kanggo ngakses usulan pembiayaan DIP sing bakal nyedhiyakake alat kanggo adaptasi karo kasunyatan anyar iki.

LATAM Airlines Brasil bakal terus ngoperasikake penerbangan penumpang lan kargo kaya biasane, amarga LATAM Airlines Group lan afiliasine wis rampung wiwit mlebu Bab 11. Mangkono uga, nalika diwenehake dening pengadilan, LATAM Airlines Brasil bakal terus netepi komitmene marang para pelanggan, kanthi tiket , program flyer lan kabijakan fleksibilitas sing asring ditindakake. Kajaba iku, kewajiban kanggo karyawan, kalebu gaji lan tunjangan bakal dihormati.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.