Warta Breaking Guam Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii News wong Pengumuman Pers Singapur Maneka Warta

Dewan GVB milih Gutierrez & Perez kanggo terus dadi Kepala Pengunjung Guam

Pilih basa sampeyan
Dewan GVB milih Gutierrez & Perez kanggo terus dadi Kepala Pengunjung Guam
mantan gubernur gvb presiden ceo carl tc gutierrez
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Biro Pengunjung Guam (GVB) ngumumake manawa mantan Gubernur Carl TC Gutierrez bakal tetep dadi Presiden lan CEO GVB, dene Dr. Gerry Perez bakal terus dadi Wakil Presiden GVB. Kaloro Gutierrez lan Perez wiwitane diangkat ing Mei dening Dewan Direksi GVB minangka tim kepemimpinan interim Biro. Dewan kasebut kanthi suara sora milih ing rapat tanggal 9 Juli yen dheweke bakal terus mandhegani GVB.

"Dewan Direksi seneng amarga mantan Gubernur Gutierrez lan Dr. Perez setuju kanggo terus memimpin industri pariwisata, utamane nalika Guam maju karo upaya pemulihan saka COVID-19," ujare Ketua Dewan GVB P. Sonny Ada. "Kaping pirang-pirang taun kepemimpinan lan pengalaman industri dadi sing dibutuhake saiki. Aku matur nuwun kanggo komitmen kanggo GVB lan pulau kita ing wektu sing penting iki. "

Sadurunge GVB, Gutierrez dipilih kanthi langsung dening Gubernur Lou Leon Guerrero dadi Penasihat Khusus Pembangunan Ekonomi, Nasional, lan Urusan Internasional kanggo Pamrentah Guam. Dheweke njabat rong jabatan dadi Gubernur Guam wiwit 1995-2003.

"Aku pengin matur nuwun marang Gubernur Leon Guerrero, Letnan Gubernur Tenorio lan Dewan Direksi GVB kanggo kesempatan iki kanggo mbangun industri pariwisata lan nggawe basis ekonomi," ujare mantan Gubernur Gutierrez. "Aku bakal terus kerja bareng karo pamrentah lan mitra industri iki kanggo ngrampungake lan nggawe macem-macem ekonomi kita ing lingkungan anyar pasca COVID-19."

Dewan GVB milih Gutierrez & Perez kanggo terus dadi Kepala Pengunjung Guam

Wakil presiden GVB Dr Gerry Perez

Perez uga nggawa akeh ilmu lan pengalaman pariwisata menyang Biro. Dheweke dadi profesor tambahan ing Universitas Bisnis lan Administrasi Publik Universitas Guam. Dheweke uga dadi presiden DFS Guam lan ngentekake 23 taun ing ritel plancongan, pangembangan bisnis, lan pemasaran tujuan sadurunge dadi manajer umum GVB saka 2005-2011.

"Pariwisata minangka industri 'ekspor' paling gedhe ing Guam lan ewonan penduduk pulau kerja keras kanggo nyedhiyakake pengalaman tujuan sing unik," ujare Perez. "Aku terhormat bali menyang GVB lan dadi bagean saka tim dinamis lan inovatif sing ndandani pariwisata kanggo paradigma anyar teknologi lan protokol keamanan kesehatan."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.