Breaking Jamaica News Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Paket Perawatan Yayasan Sandal Nyedhiyakake Kabutuhan Senior Lawas COVID-19

Pilih basa sampeyan
Paket Perawatan Yayasan Sandal Nyedhiyakake Kabutuhan Senior Lawas COVID-19
Yayasan Sandal

Kebutuhan pangan lan kesehatan sawetara 50 wong sing ditutup lan warga senior ing limang komunitas Black River sing ana gandhengane, bubar didhukung karo pangiriman paket perawatan kanthi tliti dening anggota Komite Pengembangan Komunitas Crawford (CDC). Paket sing kalebu sanitary, toiletries lan Grosir sing dituku dening Yayasan Sandal saka Yayasan Lasco Chin, liwat anggota tim Sandal South Coast Resort.

Barang-barang kasebut nyedhiyakake lega kanggo kabutuhan sosial sing muncul saka pandemi virus Corona saiki lan kebijakan ing omah ing saindenging pulau.

Keuntungan saka pangiriman kasebut yaiku warga Fustic Grove, Crawford, Hill Top, Dalintober lan Sandy Ground ing St. Elizabeth.

Garnett Smith, Wakil Ketua Crawford CDC ujar manawa penting kanggo mobilisasi pitulung kanggo para warga sing ngalami tantangan.

"Minangka tantangan kanggo akeh warga supaya padha menyang toko lan tuku barang sing dibutuhake. Komunitas kasebut ana ing wilayah bukit kanthi jumlah taksi sing winates. Kanthi watesan sing diwajibake kanggo jumlah penumpang sing bisa digawa nganggo mobil lan jam malam, kita ngerti manawa kudu nindakake sing bisa kanggo mbantu. "

Panampa, ujar Smith, umure antara 60 lan 80 taun lan gumantung karo anggota kulawarga kanggo ngurus kabutuhane.

Nalika nyiyapake paket perawatan, Adrian Whitehead, Manajer Umum Sandals South Coast lan Duta Yayasan Sandals negesake, "Tugas kita minangka perusahaan kanggo ndhukung anggota komunitas sing digunakake."

Krisis kesehatan global, ujare, "njaluk supaya kita kabeh kudu golek-golek lan ndeleng papan ing endi kita kabeh bisa menehi pitulung lan ngrampungake kabutuhane tangga teparo lan wong sing paling rentan. Resor lan Yayasan Sandal bakal terus golek cara supaya bisa dadi layanan supaya kita bisa pulih saka pandemi iki kanthi luwih kuat. ”

Warta liyane babagan Sandal.

Paket Perawatan Yayasan Sandal Nyedhiyakake Kabutuhan Senior Lawas COVID-19

#bajangbali

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.