24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga LGBTQ News Resorts Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Apa 6 Boeing 737 Max sing kebak kebak kacilakan ing AS? Biasa anyar ing Amerika

FAA njaluk komentar umum babagan Dhaptar Peralatan Minimal Master Boeing 737 MAX
FAA njaluk komentar umum babagan Dhaptar Peralatan Minimal Master Boeing 737 MAX
ditulis dening Juergen T Steinmetz

960 penumpang lan kru tiwas. Iki bakal dadi asil yen Boeing 6 sing dipesen - Max 737 tiba ing sawijining dina. Saiki 7 wong tiwas ing rumah sakit ing Amerika Serikat amarga kena infeksi COVID-960.

Dina iki luwih saka 61,067 wong Amerika tambahan sing didiagnosis COVID-19. Nomer iki padha karo populasi Ft. Myers ing Florida.

Saiki dadi mantan presiden salah sawijining operator tur paling gedhe ing Amerika Serikat, sing uga dadi anggota lan mantan anggota dewan Dewan Wisata lan Pariwisata Dunia (WTTC) nulis cathetan iki menyang kanca-kancane ing Facebook babagan pasangane sing tilar donya ing Coronavirus. Iki kedadeyan sawise WTTC miwiti promosi plancongan aman saka persetujuanl inisiatif.  eTurboNews kiwa kabeh jeneng amarga privasi. Perlu dielingake manawa eksekutif kasebut ora ngomong minangka pejabat Operator Tur Global sing kondhang iki nanging minangka manungsa.

Dheweke ujar: "Kancaku seda dina iki sawise perjuangan sing ora dakkarepake. Dadi, aku bakal dakkandhakake sapisan: Yen sampeyan pengin nolak penyakit iki, mula lara, lunga, lan uculake kanca. Aku saiki bakal dadi politik. Nanging yen sampeyan bisa ngerti apa sing dialami kanca, coba tulung awakmu lan wong liya, kanggo dheweke. Jujur, aku ngujo sampeyan kabeh sing ngerti carane mungkasi iki. Yen sampeyan sejatine ora ngerti, un-politik, hubungi aku. Bareng kita bakal nylametake siji nyawa ... gampang .., banjur bakal maju… ”

Dina iki para pimpinan Industri Plancongan lan Pariwisata Hawaii, Gubernur Hawaii Ige, lan papat walikota rapat ing Honolulu kanggo ngrembug babagan penundaan pembukaan Aloha Negara kanggo pariwisata.

Ft. Lauderdale ngirim pesen saka Aloha menyang Hawaii ing Juli 4th.

Kabeh wong ngerti yen ekonomi ora bisa tuku, Negara akeh dhuwit. Pengganti federal kanggo jumlah pengangguran sing akeh sing dipecat amarga ambruknya industri pariwisata mesthine bakal mandheg tanggal 31 Juli. Pariwisata tetep ditutup minangka keputusan sing angel, nanging keputusan sing dibutuhake.

Wakil House Hawaii Rida Cabanilla Arakawa marang eTurboNews tanggal 29 Juni dheweke prihatin babagan mbukak maneh pariwisata ing Aloha Negara lan dijaluk sijine pariwisata kesehatan. Dheweke ngandika:

"Kita bisa slamet saka krisis ekonomi, nanging ora bisa urip mati."  

Mbukak industri Pengunjung Hawaii supaya entuk bathi jangka pendek ora bakal bisa digunakake. Florida, Arizona, Texas, lan California minangka bukti sing sampurna. Hawaii mesthine bakal ngilangi syarat karantina 2 minggu kanggo pengunjung sing bisa nuduhake tes negatif nalika teka.

Pariwisata ketahanan lan bakal dibangun maneh, nanging ayo padha njupuk saben dina. Nganyari lan inisiatif liyane bakal dikirim www.resilience.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.