24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga Hotel & Resor LGBTQ News wong News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Pariwisata Hawaii tetep ditutup kanggo pengunjung: durung resmi, nanging diprediksi

jst
Juergen Steinmetz, penerbit
ditulis dening George Taylor

Juergen Steinmetz, penerbit basis Hawaii eTurboNews saiki prédhiksi Negara AS ing Hawaii ora bakal siyap nyambut tamu saka liyane Amerika Serikat lan saka tujuan internasional. Industri pariwisata lan pariwisata ing Negara iki ngupayakake mbukak maneh para pengunjung tanggal 1 Agustus, nanging kahanan babagan COVID-19 wis owah sacara dramatis ing sebagian besar pasar sumber pengunjung utama. Infeksi anyar saben dina uga munggah ing Hawaii sawise bisnis mboko sithik. Kanthi 271 kasus aktif lan 19 tiwas, nanging Hawaii tetep dadi negara paling aman ing negara kasebut.

Sadurungé saiki eTurboNews diterangno ing Kahanan sing nguwatirake, ing Amerika Serikat liyane wabah COVID-19. Walikota saka 4 kabupaten ing Hawaii (Honolulu, Hawaii, Kauai, Maui) ketemu dina iki karo Gubernur David Ige kanggo ngrembug babagan kasunyatan sing wis diowahi.

Miturut laporan dening Hawaii Civil Beat, walikota ing kabupaten Honolulu, Hawaii, lan Kauai ujar manawa pulau-pulau kasebut wis ora siap maneh ngidini para wisatawan trans-Pasifik mlebu metu saka karantina 14 dina - paling ora tanpa sawetara pangowahan kebijakan utama. Jebule walikota saka Maui ora menehi komentar.

Wingi Dewan Kutha Honolulu uga ngajak Gubernur Ige supaya telat mbukak lawang banjir kanggo para pengunjung.

Layanan Laboratorium Diagnostik, sing nganakake bagean tes COVID-19 sing nyapu ing pulau kasebut, wis dipotong saka reagen kimia saka vendor utamane, Diagnostik Roche. Pasokan dialihake menyang negara prioritas sing luwih dhuwur.

eTurboNews ngubungi juru bicara Walikota Honolulu, Caldwell. Dheweke ora nolak laporan Beat Sipil lan nambahake, "Rapat iki produktif, nanging kita bakal nundha komentar nganti Gubernur nggawe pengumuman."

Juergen Steinmetz nambahake: "Minangka warga 35 taun, aku yakin karo pejabat berwenang. Kepemimpinan Hawaii nganti saiki wis jelas ngamanake keamanan lan kesehatan tinimbang dhuwit. Aku ngarepake pengumuman sesuk, lan aku yakin bakal dadi penundaan nalika dibukak kanggo para pengunjung. Aku bakal ndhukung langkah kasebut supaya cocog banget kanggo masa depan industri pariwisata lan pariwisata sing penting, lan kesejahteraan para warga. Apa wae langkah sing beda bakal nggumunake amarga kasunyatane saiki. "

Steinmetz uga pangadeg mbangun maneh.lancaran, diskusi global karo pimpinan pariwisata ing 117 negara sing melu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

George Taylor