24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kamerun Warta Breaking Ethiopia News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Ethiopian Airlines nerusake penerbangan menyang Kamerun

Ethiopia nerusake penerbangan menyang Kamerun
Ethiopia nerusake penerbangan menyang Kamerun
ditulis dening Harry S. Johnson

Ethiopian Airlines, Maskapai paling gedhe ing Afrika saiki nerusake layanan menyang Duala lan Yaoundé wiwit tanggal 13 Juli 2020.

Layanan kasebut wiwitane bakal kaping telu seminggu ing dina Selasa, Kamis lan Setu saka Addis Ababa menyang Duala liwat Yaoundé lan banjur bali menyang Addis Ababa.

Sabanjure kanggo nerusake layanan reguler menyang Dubai lan Djibouti, tambahan Duala lan Yaoundé bakal nggawa total tujuan sing bakal dilayani dening wong Etiopia kanthi langkah-langkah keamanan sing ditingkatake dadi 42. Nalika negara-negara terus mbukak bandara kanggo tekane penumpang, Etiopia bakal ngumumake dhaptar tujuan kasebut ing wektu sing tepat.

Pelanggan sing Ditampa dimaklumake manawa Facemasks wajib kanggo lelungan lan dijaluk kanggo memenuhi syarat entri tujuan kayata sertifikat kesehatan lan ngisi formulir deklarasi kesehatan yen dibutuhake.

Nalika negara-negara terus mbukak tapel wates lan ngendhokke larangan lelungan, Ethiopia siyap nambah frekuensi kanggo nampung permintaan kanthi fokus ing kesejahteraan pelanggan lan staf. Étiopia seneng nampani para pelaku bisnis lan plancongan bali menyang tujuan kasebut.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.