24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Grenada Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Grenada ngumumake pendekatan fase kanggo mbukak maneh watese

Grenada ngumumake pendekatan fase kanggo mbukak maneh watese
Grenada ngumumake pendekatan fase kanggo mbukak maneh watese
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pamrentah Grenada ngumumake cara pendekatan kanggo mbuka maneh watese, kanggo proses sing lancar, sistematis lan aman. Kanggo proses kasebut, negara-negara bakal dikategorikake minangka Low, Medium utawa High-Risk, kanggo keperluan syarat mlebu ing Grenada. Menteri Pariwisata lan Penerbangan Sipil wis rinci protokol kanggo para wisatawan menyang Grenada ing dokumen lengkap resmi kanggo saben telung kategori ing Protokol kanggo Wisatawan menyang Grenada sing kasedhiya online.

Sementara, Pamrentah Inggris wis milih Grenada minangka salah sawijining negara sing penumpang Inggris bali, ora diwajibake ngisolasi awake dhewe. Buletin perjalanan resmi Inggris, 'Travel Koridor: dhaptar pambebasan negara lan wilayah "dibaca, wiwit tanggal 15 Juli, kajaba dheweke wis ngunjungi utawa mampir ing negara utawa wilayah liyane sajrone 14 dina sadurunge, penumpang sing teka saka negara-negara lan wilayah sing didaftar ora bakal diwajibake ngisolasi awake dhewe nalika tekan Inggris lan Grenada kalebu ing dhaptar iki.

Liwat kerja keras lan rajin Pamrentahan Grenada lan Kementerian Kesehatan, virus corona kasebut bisa ditindakake kanthi nutup wates wiwit tanggal 22 Maret, nyebabake kahanan darurat, jarak sosial sing winates, panganggone nutupi rai lan skrining lan pengujian. Grenada saiki ora duwe kasus aktif Covid-19 wiwit 18 Juni mung 23 kasus positif sing kacathet. Pungkasan, nganti dina Selasa tanggal 8 Juli 2020, kurva ditanggepi ing negara tri-pulau Grenada, Carriacou lan Peitite Martinique. Langkah sing santai digawe saka sukses Grenada dadi tujuan bebas COVID lan kita siyap kanggo mbukak maneh wates kanthi bertahap.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov