24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Maroko News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dadi Inspirasi: Maroko COVID-19 kurang nanging darurat

Dadi Inspirasi: Maroko COVID-19 kurang nanging darurat
morocco
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Maroko negesake dina Kamis keputusan darurat nganti 10 Agustus kanggo nanggepi wabah virus corona. Plancongan domestik wis diwiwiti maneh, dene wates bakal dibukak maneh tanggal 14 Juli menyang warga negara saliyane warga asing lan kulawargane.

Dadi inspirasi yaiku slogan pariwisata nasional. Katon yen negara iki njupuk slogan iki kanthi serius amarga ora tumindak cepet banget kanggo mbukak maneh, nanging ngidini lan nyengkuyung pariwisata domestik.

15,745 kasus umume nanging mung 3,247 kasus aktif COViD-19 sing isih ana ing Negara Afrika Lor iki sing ana 36,9 yuta wong. Maroko nglaporake 7 tiwas saben 1 yuta, lan 426 kasus saben 1 yuta, sing ndadekake posisi 125, padha karo Brunei.

Kabinet Moroccon njaga keputusan kasebut supaya bisa mulihake kunci ing saben wilayah adhedhasar perkembangan virus corona.

Wiwit tanggal 25 Juni, sebagian besar ekonomi dibuka maneh, saengga kafe, restoran, klub olahraga, lan bisnis liyane lan bisnis hiburan bisa nerusake kegiyatan kanthi separo kapasitas kajaba ing propinsi sing infeksi tetep luwih dhuwur kayata Tangier, Marrakech lan Safi.

Kabinet njaga keputusan kasebut kanthi kuat supaya bisa ngunci kunci ing saben wilayah adhedhasar pangembangan virus corona.

Wabah ing klompok industri nggawe upaya Maroko rumit kanggo nglawan virus corona kanthi wabah utama paling anyar wiwitan minggu iki sing ditemokake ing antarane para pekerja komplong iwak ing Safi.

Pandemi iki nyebabake finansial Maroko amarga pamrentah ngarepake defisit anggaran 7.5% lan pertumbuhan ekonomi -5%.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.