24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Hotel & Resor Pitakonan Investments LGBTQ Warta Industri Rapat rapat News wong Keslametan Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

CEO PATA Mario Hardy ndhesek Gubernur Hawaii Ige supaya Pariwisata tetep ditutup, nanging….

CEO PATA Mario Hardy menyang Gubernur Hawaii Ige: Jaga Pariwisata Hawaii ditutup nanging….
Hardy
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jaga Industri Pengunjung Hawaii ditutup sawise 1 Agustus minangka pendekatan sing wajar, ujare Dr. Mario Hardy, CEO Asosiasi Perjalanan Pasifik Asia, sing dikenal kanthi jeneng PATA.

Perlu para pimpinan sejati ing jagad iki kanggo ngadhepi kasunyatan sing bisa ngrusak bisnis, amarga dheweke dijaga. CEO PATA Mario Hardy pancen pimpinan.

PATA minangka organisasi wisata lan pariwisata global kanthi kantor pusat ing Bangkok, Thailand. PATA uga duwe pengaruh bab ing Hawaii. Ketua Bab PATA Hawaii yaiku Ms. Jennifer Chun, Direktur Riset Pariwisata kanggo Otoritas Pariwisata Hawaii.

eTurboNews takon Dr Hardy dina iki, apa dheweke bakal menehi saran menyang Gubernur Hawaii Ige supaya ngluwihi pambukaan Negara kasebut menyang turis sawise 1 Agustus? Mario Hardy nanggapi:

"Ngelingi kahanan ing daratan AS; iki bisa uga pendekatan sing cukup. Nanging; negara kasebut bisa nyenengake ide mbukak maneh kanthi jumlah tujuan winates sing kurang beresiko. ”

PATA minangka pendukung "mbangun maneh.lancaran"Inisiatif diwiwiti ing Hawaii dening CEO TravelNewsGroup, Juergen Steinmetz. Rebuilding.travel saiki duwe pimpinan turisme ing 117 negara sing mbahas lan koordinasi kahanan COVID-19.

Mario Hardy nambahake: "Nalika industri wisata lan pariwisata ngadhepi salah sawijining ancaman paling gedhe sing durung nate ditemokake, saiki luwih kita kudu kerja sama kanggo mbangun industri pariwisata lan pariwisata sing luwih tangguh, tanggung jawab, lan berkelanjutan. Asosiasi Perjalanan Asia Pasifik (PATA) nyengkuyung kabeh inisiatif sing bisa nggayuh tujuan iki kayata mbangun maneh. Mung liwat kerja sama sing terkoordinasi ing antarane kabeh pemangku kepentingan industri, kita bisa ngarep-arep bisa pulih kanthi cepet lan aman, lan miwiti maneh lelungan."

Dr. Hardy diangkat dadi CEO PATA ing Nopember 2014 lan uga dadi Ketua Dewan Pengurus Yayasan PATA kepungkur, sawijining organisasi nirlaba kanthi fokus nglindhungi lingkungan, konservasi budaya lan warisan, lan dhukungan kanggo pendhidhikan. Dheweke duwe pengalaman 30 taun ing bisnis penerbangan khusus sing fokus ing analisis data lan teknologi, ditambah karo sawetara kapasitas kepemimpinan perusahaan. Dheweke uga dadi pendiri perusahaan Venture Capital MAP2 | Ventures, dana investasi kanthi portofolio bisnis sentris teknologi ing bidang FinTech, Intelijen Ponggawa, Pembelajaran Mesin, GreenTech lan FMCG, uga platform sing menehi saran manajemen, bimbingan lan akses menyang jaringan sing dibangun ing pangembangan perusahaan. Dheweke nampa gelar Doktor Kehormatan Huruf saka Universitas Capilano ing taun 2016 amarga kerja filantropi ing Kamboja, ing ngendi dheweke nulungi sekolah kanggo bocah-bocah sing kurang mampu lan dhukungan kanggo pangembangan proyek Pariwisata Berbasis Komunitas ing Vietnam.

Didhisiki ing taun 1951, Asosiasi Perjalanan Pasifik Asia (PATA) minangka asosiasi nirlaba sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang, saka lan ing wilayah Asia Pasifik. Asosiasi kasebut nyedhiyakake advokasi, riset kanthi wawasan, lan acara inovatif kanggo organisasi anggotane, kalebu 95 badan pariwisata, negara bagian lan kutha, 25 maskapai penerbangan lan bandara internasional, 108 organisasi perhotelan, 72 institusi pendidikan, lan atusan perusahaan industri lelungan ing Asia Pasifik lan sateruse. Ewonan profesional lelungan kalebu 36 bab PATA lokal ing saindenging jagad. Bab kasebut ngatur pelatihan industri lelungan lan acara pangembangan bisnis. Aktivisme dhasar kasebut dadi anggota Keanggotaan PATA ing Uniting Plancongan, koalisi organisasi Pariwisata & Pariwisata utama ing donya sing didedikake kanggo mesthekake manawa sektor kasebut ngomong kanthi siji swara lan tumindak bebarengan kanggo masalah utama lan kalebu  ACIKLIAIATAICAOWEFUNWTO lan WTTC.

Wiwit taun 1951 PATA wis mandhegani saka ngarep dadi swara lan panguwasa ing plancongan lan pariwisata ing wilayah Asia Pasifik

  •  Kanthi kemitraan karo anggota sektor swasta lan publik, PATA nambah tuwuhing, nilai, lan kualitas lelungan lan pariwisata sing terus maju menyang wilayah kasebut.
  • Asosiasi kasebut nyedhiyakake kepemimpinan lan nasihat babagan individu lan kolektif kanggo organisasi anggotane, kalebu 95 badan pariwisata, negara bagian lan kutha, 25 maskapai penerbangan lan bandara internasional, 108 organisasi perhotelan, 72 institusi pendhidhikan, lan atusan perusahaan industri lelungan ing Asia Pasifik lan sateruse.
  • Pusat Intelijen Strategis PATA (SIC) nawakake data lan wawasan sing ora ana tandhingane kalebu statistik, analisis lan ramalan Asia Pasifik uga laporan jero babagan pasar pariwisata strategis
  • Acara PATA nggawe jutaan bisnis anyar saben taun kanggo para anggotane
  • Ewonan profesional lelungan kalebu 36 bab PATA aktif ing saindenging jagad lan melu pirang-pirang acara PATA lan industri.
  • Yayasan PATA nyumbang kanggo pangembangan pariwisata lan pariwisata sing berkelanjutan lan tanggung jawab ing Asia Pasifik kanthi nglindhungi lingkungan, konservasi warisan lan dhukungan kanggo pendhidhikan.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.