24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Jerman Breaking News News Pengumuman Pers Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Angka Lalu Lintas Fraport - Juni 2020: Nomer Penumpang isih tetep ing level sing sithik banget

Angka Lalu Lintas Fraport - Juni 2020: Nomer Penumpang isih tetep ing level sing sithik banget
angka lalu lintas fraport 1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing wulan Juni 2020, Bandara Frankfurt (FRA) ngladeni total 599,314 penumpang, nuduhake penurunan 90.9 persen taun-taun. Kanggo nem wulan pertama taun 2020, lalu lintas penumpang sing akumulasi ing FRA mudhun mudhun 63.8 persen. Alesan utama tren negatif yaiku larangan perjalanan terus lan permintaan penumpang sing luwih murah sing disebabake pandemi COVID-19. Peringatan perjalanan pemerintah kanggo 31 negara Eropa ditarik ing pertengahan Juni, sing nyebabake penawaran penerbangan. Asile, FRA ngalami kenaikan lalu lintas penumpang ing pungkasan wulan Juni, sawise ngalami penurunan 95.6 persen taun-taun ing Mei 2020.

Gerakan pesawat mudhun 79.7 persen dadi 9,331 lepas landas lan pendaratan ing wulan Juni (nem wulan pertama taun 2020: mudhun 53.0 persen dadi 118,693 gerakan pesawat). Bobot lepas landas maksimum utawa MTOW dikontrak 73.0 persen dadi 758,935 metrik ton (nem wulan pertama: mudhun 46.4 persen). Input kargo, kalebu angkutan udara lan pos udara, nyusut 16.5 persen dadi 145,562 metrik ton (nem wulan pertama: mudhun 14.4 persen dadi 912,396 metrik ton). Turuné volume kargo terus akeh minangka asil saka kapasitas transportasi sing ora kasedhiya (dikirim menyang penerbangan penumpang).

Ing bandara Fraport's Grup ing saindenging jagad, lalu lintas penumpang uga tetep ing tingkat sejarah sing kurang. Akeh bandara sing isih nemoni watesan perjalanan sing lengkap. Khusus, Bandara Lima (LIM) ing Peru tetep tetep ditutup kanthi perintah pamrentah. Secara sakabehe, bandara ing portofolio internasional Fraport nyathet volume lalu lintas mudhun antara 78.1 persen lan 99.8 persen taun-taun. Istiméwa mung yaiku Bandara Xi'an (XIY) ing China, ing endi lalu lintas penumpang terus pulih. Nalika isih ngetrapake penurunan 31.7 persen taun-taun, XIY nampani 2.6 yuta penumpang ing wulan Juni 2020.

Source:
Komunikasi Perusahaan FRAPORT

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.