24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia Warta Breaking Finlandia News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Czech Airlines Technics mlebu persetujuan karo Finnair

Czech Airlines Technics mlebu persetujuan karo Finnair
Czech Airlines Technics mlebu persetujuan karo Finnair
ditulis dening Harry S. Johnson

Teknik Penerbangan Ceko (CSAT), panyedhiya MRO, wis mlebu Perjanjian Pangopènan Basis anyar karo Finnair, salah sawijining pelanggan utama CSAT ing divisi iki. Kontrak kerja sama jangka panjang digawe telung taun kanthi opsi tambahan telung taun. CSAT bakal terus menehi cek pangopènan pangkalan lan ndandani armada Airbus A320 operator maskapai ing Bandara Václav Havel Prague ing wektu sabanjure.

"Teknisi Czech Airlines dadi panyedhiya MRO Finnair luwih saka sepuluh taun. Mula, karyawan kita duwe pengalaman ing bidang pesawat lan modifikasi khusus sing sadurunge ditindakake. Mula, kita bakal terus nyedhiyakake layanan sing berkualitas lan tepat waktu sajrone kabeh proyek pemeliharaan pangkalan, ”ujare Pavel Hales, Ketua Direksi Teknika Czech Airlines. "Kita seneng banget, amarga kontrak anyar iki, kerja sama sing hebat bakal dilanjutake ing taun-taun sabanjure." Pavel Hales nambahake.

Insinyur CSAT bakal nyedhiyakake pangopènan kanggo armada Airbus A320 Finnair ing hangar F sing dununge ing Bandara Václav Havel Prague. Perjanjian pangopènan dhasar ngatur kinerja kompleks kabeh kir lan perbaikan sing direncanakake kanthi kemungkinan modifikasi tambahan kabin pesawat.

"Kita seneng banget bisa kerja bareng karo CSAT, sing duwe rekam jejak sing apik kanggo kinerja sing apik lan tepat waktu. Kesepakatan pangopènan pangkalan anyar iki ngidini kita luwih maju ngembangake proses lan nguatake kerja sama, kanggo memastikan armada Airbus awak sempit bisa dipercaya lan aman kanggo operasi, "ujare Sampo Paukkeri, Kepala Maintenance Pesawat ing Finnair.

Taun kepungkur, CSAT wis sukses ngrampungake modifikasi kabin rong taun lan proyek instalasi jaringan Wi-Fi kanggo pesawat awak sempit Airbus Finnair. Sajrone proyek kasebut, karyawan CSAT ngrampungake modifikasi kabin lan instalasi konektivitas kanthi 24 pesawat Finnair. Akibate, kabeh pesawat duwe konfigurasi kabin anyar lan tata letak lan pelanggan Finnair bisa ngakses internet gratis ing pesawat sajrone pesawat. Iki minangka retrofit konektivitas pertama industri karo pabrikan pesawat, Airbus.
Ing taun 2019, perusahaan ngolah luwih saka 120 lowongan pemeliharaan dhasar ing pesawat B737, A320 Family lan ATR kanggo kabeh pelanggan. Finnair, Transavia Airlines, Jet2.com, Austrian Airlines, Czech Airlines, Smartwings lan NEOS kalebu klien Teknisi Czech Airlines sing paling penting ing divisi pangopènan pangkalan.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.