Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Pitakonan LGBTQ rapat News wong Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Kunjungi Florida Keys? Rasakake "Karantina" Karo Kertu Toilet Kasedhiya

Florida Keys
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Florida Keys ditutup kanggo pariwisata tanggal 22 Maret jam 6 sore lan ditutup nganti 72 dina, lan banjur dibukak maneh tanggal 1 Juni.
Pendhudhuk kaya Stacey Mitchell, Direktur Pariwisata Florida Keys, bisa ngrasakake urip lan peternakan konsep, uga dikenal minangka pawon saka-dock-to-dish Warga lokal tetep seneng iwak sing paling seger ing saindenging jagad, woh-wohan eksotik, lan udang raksasa.

Sedhih, ing sawetoro wektu, ekonomi wiwit 100 nganti nol persen, nuduhake ketergantungan industri pariwisata lan pariwisata menyang ekonomi Kunci.

Sawise dibukak maneh, Keys terus dadi pengalaman eksotik tropis tanpa ninggalake Amerika Serikat utawa Florida, nanging durung siyap kanggo penerbangan teka. Turis wiwit teka ing Florida Lor, nanging sawise drive 4 jam, milih tetep ing salah sawijining hotel lan penginapan cilik.

Iki uga nuduhake manawa para turis LGBTQ duwe akeh emosi sing kuwat kanggo Key West sing dikenal kalebu para wisatawan sing paling kuwat. Iki bener sawise 9/11 lan kayane saiki uga bener. Stacey Mitchell marang eTurboNews, "Iki wis bener sadurunge Tennessee Williams 'meh 90 taun kepungkur. Ora nggumunake Island House sing misuwur dikenal kanthi jeneng "Rumah Tamu Tua," amarga nindakake bisnis sing kuat.

Ing Interview karo eTurboNews, Stacey njlentrehake kampanye pemasaran babagan kerendahan ati, sawijining tujuan ing endi sampeyan bisa nglirwakake pandemi kanthi jarak sosial alami, lan cara pambukaan lunak sing unik banget kanggo ngidini mancing, lan wektu sepi ing negara sing mundur. "Pasar drive mudhun banget ndhukung," tambah Stacey.

Saiki Monroe County (Kunci), saiki wis 611 kasus (nganti 39), lan 6 wong mati, kanthi 7,983 tes diwenehake. Telung dina kepungkur nalika wawancara iki ditindakake, kabupaten kasebut mung kena 472 infeksi.

Masker rai dibutuhake bebarengan karo jarak sosial lan ngumbah tangan. Papan reklame ing siji-sijine dalan gedhe menyang Keys ngelingake syarat iki kanggo para lelungan.

Restoran biasane mbukak biasane kanggo mangan ing njaba, lan pengunjung kudu nyoba ngombe sing disebut Karantina. Kasedhiya tambahan nilai, yaiku gulung kertas toilet. Luwih lengkap babagan Florida Keys ing kene: www.kikimk.com 

Rungokake wawancara:

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.