24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Yayasan Sandal lan Penyediaan Air Manis COVID-19

Yayasan Sandal lan Penyediaan Air Manis COVID-19
Yayasan Sandal

Wong sing ngupayakake ngatasi masalah sing ana gandhengane karo COVID-19 saiki bisa njaluk pitulung online ing Sweet Water Foundation. Helpline sing diluncurake ing taun 2018 dening Yayasan Sandal lan Yayasan Air Manis kanggo ngiyatake kapasitas Grenada kanggo mbantu nglindhungi bocah saka panganiaya seksual, nyedhiyakake layanan kanggo kabeh individu sajrone pandemi global sing durung ana sadurunge.

"Sajrone COVID-19, mesthine kita nindakake pitulung kanggo bangsa," ujare Spesialis Perlindhungan Anak lan Direktur Yayasan Air Manis Dr. Hazel Da Breo menyang The Grenadian Voice. Dheweke nambahake manawa wiwit COVID-19, udakara 50% telpon sing ana gandhengane karo COVID-19.

Dr. Da Breo nyathet, sanajan helpline kasebut wiwitane dibangun kanggo fokus marang perlindungan bocah, nanging telpon wis ditampa saka para remaja, pemuda, lan wong diwasa enom sing golek wangsulan babagan masalah seks lan seksualitas lan hubungan.

"Kita uga wis nulungi klien kanthi ideasi bunuh diri," ujare, ngelingake yen tagline yaiku "Sembarang Wektu Kanggo Alesan Apa wae."

Pendhiri Dr. DaBreo nglaporake manawa "Fitur WhatsApp paling akeh digunakake. Kita ora mung duwe panelpon anyar, nanging klien lawas tetep karo kita wiwit wiwitan kanthi layanan konsultasi online kanthi rahasia. ”

Dheweke nuduhake manawa ing kuartal pertama taun 2020, 1,185 kontak antarane WhatsApp, teks, email, lan telpon wis mlebu.

Heidi Clarke, Direktur Eksekutif ing Sandals Foundation, optimistis layanan Sweet Water bakal migunani.

"Amarga kulawarga ing saindenging jagad kepeksa tetep ing omah, kita ngerti manawa kasunyatan anyar iki bisa nambah stres kanggo bocah lan wong diwasa sing nyebabake kasus planggaran emosi lan uga fisik. Tim ing Sweet Water wis dilatih kanthi ahli, lan kita nampani saben anggota kulawarga Grenadian kanggo njaluk bantuan yen butuh dhukungan kanggo navigasi wektu sing angel iki. Bebarengan, kita bisa saling mbantu njaga kesehatan mental sing positif lan nuwuhake hubungan sing luwih apik, "ujare Clarke.

Klinik Sweet Water Foundation ana ing Apartemen Wave Crest, Grand Anse, St. George. Iki diawasi dening 3 penasihat terlatih, sing masing-masing nanggapi macem-macem toko kontak. Uga ana 2 terapi sing ndeleng klien adhep-adhepan.

Sweet Water Foundation Helpline Child wis gabung karo Child Helpline International (CHI), jaringan global 181 helpline bocah ing 147 negara lan bakal beroperasi kanthi cara sing padha karo helpline liyane ing jaringan kasebut.

Luwih saka telung dekade, Sandals Resorts International melu menehi bali menyang komunitas lokal ing pulau sing diarani omah. Pembentukan Yayasan Sandal dadi pendekatan terstruktur kanggo nggawe perubahan positif ing bidang pendhidhikan, komunitas, lan lingkungan. Saiki, Yayasan iki minangka ekstensi filantropi asli merek - lengan sing nyebar Injil pangarep-arep inspirasi ing kabeh pojok Karibia. Kanggo Sandal, pangarep-arep sing menehi inspirasi ora mung filsafat, nanging minangka ajakan tumindak.

Bantuan: 537-7867 utawa 800-4444 utawa email [email dilindhungi]

Warta liyane babagan Sandal.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.