24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Hak-hak manungsa News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

United Airlines milih perusahaan paling dhuwur amarga kalebu cacat

United Airlines milih perusahaan paling dhuwur amarga kalebu cacat
United Airlines milih perusahaan paling dhuwur amarga kalebu cacat
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Airlines diakoni kanggo taun kaping lima berturut-turut dadi perusahaan skor paling dhuwur lan papan sing paling apik kanggo nyandang cacat kanthi skor 100 sing sampurna ing Indeks Persamaan Disabilitas (DEI) 2020. DEI taun 2020 ngukur kriteria inklusi United kalebu: budaya & kepemimpinan; akses ing saindenging perusahaan; praktik kerja; keterlibatan komunitas lan macem-macem pemasok.

"Serikat duwe komitmen kanggo nggawe tenaga kerja klebu sing melu lan nyengkuyung tumrap penyandang cacat," ujare Jessica Kailrough, Kepala Diversitas, Ekuitas, lan Pegawai Klebu. "Kita bangga karo inisiatif keragaman lan inklusi utama lan bakal terus nindakake tugas kanggo mesthekake manawa perusahaan beda-beda kaya komunitas sing dilayani."

Pangenalan iki nyoroti upaya United kanggo nggawe papan kerja lan pengalaman lelungan sing luwih klebu kanggo kabeh wong, liwat tumindak kalebu:

  • Ngembangake produk lan layanan sing khusus ngatasi penyandang cacat: Ing taun kepungkur, United debut fitur aksesibilitas paling jembar ing sistem hiburan kursi mburi, sing bisa nyedhiyakake level pandang apa wae, uga menehi dhukungan kanggo para pelanggan babagan masalah pendengaran lan mobilitas.
  • Ngleksanakake latihan karyawan: Dewan Penasehat Perjalanan sing Bisa Diakses United kalebu klompok ahli sing urip cacat, sing rutin rapat kanggo mriksa kabijakan lan prosedur maskapai kanggo para penyandang cacat. Dheweke uga ngliwati sesi pembelajaran hosting sistem United lan nyedhiyakake pelatihan aksesibilitas kanggo karyawan, vendor lan mitra bandara.
  • Ngembangake Grup Sumber Daya Bisnis: United duwe enem Grup Sumber Daya Bisnis (BRG) sing kalebu 26 bab, luwih saka 16,000 anggota ing saindenging jagad lan luwih saka 150 pimpinan BRG sukarela, kanggo mesthekake kabeh wong duwe kursi ing meja kasebut kanthi swarane bisa dirungokake. Bridge, BRG United kanggo karyawan cacat lan sekutu, ngupayakake nggawe kesadharan babagan cacat sing bisa dideleng utawa didhelikake lan nyedhiyakake pendhidhikan lan dhukungan kanggo departemen internal sing fokus kanggo nyewa, ngembangake lan njaga talenta. Bridge uga menehi saran lan menehi saran marang pimpinan perusahaan babagan pengaruh lan kabijakan tartamtu sing bisa ditindakake karyawan lan pelanggan ing komunitas penyandang cacat.
  • Kolaborasi karo organisasi mitra: United makarya karo organisasi mitra kanggo narik kawigaten wong saka kabeh latar kanggo makarya industri penerbangan sing luwih maneka warna. United duwe hubungan sing wis suwe karo Olimpiade Khusus kanggo nyedhiyakake pengalaman ing papan kerja kanggo sing ora duwe kabisan intelektual, uga kanggo ngetrapake skenario pelatihan karyawan kanggo nggawe lelungan dadi pengalaman positif kanggo para individu kasebut.
  • Bhineka Pemasok: United tetep melu bisnis duweke, cacat, lan layanan, lan duwe layanan ing proses penjangkepan pengadaan lan ndhukung sertifikasi bisnis kasebut kanthi kemitraan karo DisabilityIN.
  • Nggunakake kabijakan anti-diskriminasi: United minangka majikan kesempatan sing padha kanggo nyedhiyakake karyawan ing lingkungan kerja sing ora diskriminatif sing ningkatake komunikasi terbuka lan jujur ​​lan ngemot martabat, rasa hormat lan keragaman ing kabeh aspek operasional bisnis.

Liwat inisiatif keragaman lan inklusi United, maskapai kasebut nduduhake komitmen kanggo melu lan nyengkuyung keragaman ing papan makarya kalebu komunitas LGBT, wong-wong saka latar budaya, wanita, para veteran lan penyandang cacat. Bebarengan karo organisasi mitra, pelanggan lan karyawan, United bakal terus ngupayakake nggawe maskapai sing paling inklusif lan bisa diakses ing donya.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov