Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta anyar Turki lan Caicos Maneka Warta

Pratelan Resmi Menteri Pariwisata Turki lan Caicos

Pratelan Resmi Menteri Pariwisata Turki lan Caicos
Turks lan Caicos

Ralph Higgs, Menteri Pariwisata Kepulauan Turki lan Caicos, ngumumake nganyari babagan syarat perjalanan menyang tujuan kasebut minangka bagean TCI Dijamin, program pra-lelungan jaminan kualitas lan portal, sing bakal urip wiwit tanggal 15 Juli sadurunge mbukak maneh wates tanggal 22 Juli 2020.

Kanggo nimbang kasedhiyan pengujian ing saindenging negara, Kapuloan Turks lan Caicos saiki mbutuhake asil tes PCR COVID-19 negatif saka tes sing ditindakake sajrone limang dina lelungan, tinimbang sarat tes sadurunge sing bakal ditindakake sajrone telung dina lelungan. Bocah-bocah umur 10 taun ora kudu diuji. Kajaba iku, para plancong kudu duwe asuransi medis / lelungan sing nutupi medevac (perusahaan asuransi sing nyedhiyakake asuransi prasyarat uga bakal kasedhiya ing portal), kuesioner skrining kesehatan sing wis rampung, lan sertifikasi yen wis maca lan setuju karo dokumen kabijakan privasi. Syarat kasebut kudu lengkap lan diunggah menyang TCI Dijamin portal, sing bakal kasedhiya ing situs web Turis Islands lan Kepulauan Caicos (www.turksandcaicostourism), sadurunge teka.

Sawise lelungan ndhaptar ing TCI Dijamin portal lan ngrampungake syarat kaya sing wis dijelasake, bakal diwenehi notifikasi otorisasi lelungan. Ing TCI Dijamin wewenang lelungan kudu ditampilake nalika check-in menyang maskapai sing cocog; maskapai ora bakal bisa numpak penumpang tanpa ijin iki.

Muga-muga bisa nampani sampeyan menyang Kapuloan Turks lan Caicos, sing bisa diarani 'Cantik dening Alam'. Kita yakin manawa langkah-langkah keamanan iki bakal ngidini kita mbukak wates maneh kanthi aman lan bakal terus mriksa kahanan kanthi terus-terusan kanggo ngevaluasi manawa perlu ana perubahan luwih lanjut.

Kita pengin nyengkuyung para lelungan supaya tundhuk marang kabeh protokol kesehatan sing dileksanakake ing yurisdiksi amarga dirancang kanggo mbantu keamanan para pengunjung lan warga. Kanggo informasi luwih lengkap lan supaya informasi babagan mbukak maneh Kapuloan Turks lan Caicos, telpon 1 (800) 241-0824 utawa bukak www.turksandcaicostourism.com . Tututi Kepulauan Turki lan Caicos ing FacebookTwitterInstagram lan YouTube.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.