Airlines Airport Warta Breaking Brasil Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Swiss Breaking News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Helvetic Airways nganyari supaya Embraer E2 dadi pesawat sing luwih gedhe

Helvetic Airways nganyari supaya Embraer E2 dadi pesawat sing luwih gedhe
Helvetic Airways nganyari supaya Embraer E2 dadi pesawat sing luwih gedhe
ditulis dening Harry S. Johnson

Airbus Helvetic wis mlebu komitmen karo Embraer kanggo ngonversi papat pesenan tenan sing isih ana menyang pesawat E195-E2 sing luwih gedhe. Pesenan asli, kanggo 12 E190-E2s kanthi hak tuku kanggo 12 luwih, lan hak konversi menyang E195-E2, diumumake ing September 2018. Embraer saiki wis ngirim limang E190-E2 menyang Helvetic Airways, lan kabeh pangiriman saka pitung pesawat sing isih ana, kalebu papat E195-E2, bakal rampung sadurunge pungkasan taun 2021, kanthi mayoritas ing paruh pertama taun 2021.

Pesenan tenan kanggo pitung pesawat sing bakal dikirim duwe regane USD 480 yuta, adhedhasar rega dhaptar saiki. Kanthi nggunakake kabeh hak tuku, kesepakatan kasebut nduweni rega dhaptar USD 1.25 milyar.

Ing langkah kanggo macem-macem kapasitas armada, Helvetic Airways bakal ngonfigurasi E195-E2 kanthi 134 kursi ing tata kelas siji, dene E190-E2 duwe 110 kursi. Iki menehi Helvetic Airways kemampuan kanggo ngowahi penawaran kanggo maskapai penerbangan lan pelanggan liyane lan kanggo memenuhi permintaan penumpang sing nyata kanggo saben misi; migunani banget ing lingkungan saiki sing dikarepake bisa ngalami fluktuasi sing signifikan. Kemampuan iki, kanthi 'hak' dinamis kanggo memenuhi panjaluk para pelanggan, bisa ditindakake amarga kokpit E2 sing umum ngidini kru pesawat bisa mbukak kabeh varian E2.

E195-E2 anyar nyedhiyakake kapasitas luwih gedhe, sanajan luwih sustainable lan tenang; pesawat E195-E2 ngobong 10% bahan bakar kurang kanggo saben pesawat, ngetokake 30% kurang CO2 saben penumpang, lan 48% luwih tenang tinimbang pesawat E190 sing diganti karo armada Helvetic.

CEO Helvetic Airways Tobias Pogorevc, ujar "Embraer E195-E2 menehi keseimbangan sing apik antara kapasitas kursi, kisaran, konsumsi bahan bakar lan operasi sing ramah lingkungan. Antarane 120 lan 150 kursi, meh ora ana kompetisi ing segmen pesawat regional. Ngoperasikake armada tunggal - ing babagan kokpit - kanthi kapasitas kursi sing beda-beda bakal ngidini kita nggedhekake keluwesan operasional lan otonomi operasional organisasi kita. ”

"Helvetic Airways didhukung dening budaya kinerja tinggi, maskapai kasebut wis bisa ngasilake efisiensi bahan bakar lan emisi sing luwih gedhe saka E2 saiki tinimbang sing diiklanake Embraer; lan E2 wis dadi kulawarga pesawat lorong sing paling efisien ing pasar ", jarene Martyn Holmes, Wakil Presiden Eropa, Rusia lan Asia Tengah ing Embraer Commercial Aviation. "Maskapai sing inovatif lan sukses sing ngoperake jet kita minangka pariwara paling gedhe kanggo pesawat kita, lan saiki tumindak kanggo nggawe keragaman kapasitas paling apik kanggo armada Helvetic Airways supaya sukses, sanajan ing jaman sing angel banget." 

Sajrone rong dekade, kulawarga E-Jets inovatif Embraer wis ngubah penerbangan komersial. Iki minangka jajaran penumpang paling sukses ing industri nganti 70 nganti 150 kursi sing dirancang khusus kanggo segmen kapasitas iki. Program kasebut wis mlebu log luwih saka 1,900 nganti saiki saka luwih saka 100 pelanggan. Saiki ana 80 maskapai sing mabur ing Embraer E-Jets. Armada E-Jet global wis nglumpukake luwih saka 30 yuta jam penerbangan, kanthi rata-rata tingkat penyelesaian misi 99.9%. Pesawat mabur serbaguna mabur kanthi maskapai penerbangan murah, regional lan maskapai utama.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.