Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Warta Breaking Papua Nugini Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Gempa Massa gedhe tekan wilayah ing Port Moresby, Papua Nugini

Gempa Massa gedhe tekan wilayah ing Port Moresby, Papua Nugini
eqpng
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Menit kepungkur gempa 7.3 ngguncang wilayah 192 km sisih lor Port Moresby (PNG) ing Papua Nugini sisih wétan.

Gempa kasebut cukup kuat kanggo nyebabake karusakan lan cilaka sing signifikan nanging bisa uga ora nyerang wilayah sing padhet.

Miturut laporan warta lokal, ana peringatan Tsunami. Miturut USGS, ora ana bebaya Tsunami ing Samoa Amerika, Hawaii, utawa AS lan garis pantai Kanada.

Laporan sekunder ngedhunake kekuwatan dadi 6.9, nanging kahanane durung mesthi.

Tanggal & Wektu: Jum, 17 Jul 02:50:23 UTC
Wektu lokal ing pusat gempa: 2020-07-17 02:50:23 UTC
Ambane hypocenter: 85.5 km
Gedhe (skala Richter): 6.9

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.