Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Liga Surf Dunia mbatalake musim 2020 amarga COVID-19

The Liga Surf Dunia (WSL) dina iki ngumumake update lan pangowahan utama Tur lan Kompetisi, uga pembatalan musim Kejuaraan Tour (CT) 2020 amarga Covid-19 pandhemen.

Tur Kejuaraan WSL Cancels 2020

Kanthi kesehatan lan keamanan atlit, penggemar, karyawan, lan komunitas lokal sing dadi prioritas utama organisasi, lan nimbang tantangan lelungan internasional saiki, WSL wis resmi mbatalake musim CT lan Qualifying Series (QS) 2020.

"Sawise dipikirake kanthi tliti lan diskusi ekstensif karo para pemangku kepentingan utama, kita wis njupuk keputusan kanggo mbatalake musim Tur Kejuaraan lan Seri Kualifikasi 2020 amarga pandemi COVID-19," ujare CEO WSL Erik Logan ing video sing dirilis ing saluran WSL dina iki. "Nalika kita yakin manawa surfing minangka salah sawijining olahraga sing paling cocog kanggo kompetisi sing dianakake kanthi aman sajrone umur COVID sing durung bisa diselesaikan, kita duwe rasa hormat banget kanggo keprihatinan masarakat ing komunitas kita nalika jagad iki bisa ngrampungake."

Tur 2021 bakal diwiwiti ing wulan November 2020 ing Maui, Hawaii kanggo para wanita lan ing Desember 2020 ing Oahu, Hawaii kanggo para pria, tundhuk persetujuan Negara Bagian Hawaii lan instansi pamrentah lokal, uga protokol efektif sing ngidini aman lelungan internasional. Musim 2021 CT bakal rampung kanthi 'The WSL Finals,' Acara Judhul Sedunia sedina anyar ing September 2021.

Format Tur Kejuaraan Anyar kanggo 2021 lan Beyond

Tur Kejuaraan WSL 2021 bakal ndeleng pangowahan format utama.

  • 'Final WSL': Judhul World kanggo Pria lan Wanita bakal diputusake ing acara sedina, 'The WSL Finals.' Lima wanita paling dhuwur lan limang pria paling dhuwur sawise musim 10 acara CT bakal gelut judhul dhewe ing format surfing anyar ing salah sawijining gelombang paling apik ing donya.
  • Jumlah acara CT wanita lan pria sing padha: CT 2021 bakal ngemot 10 acara kanggo wanita lan pria, kanggo acara kaping pisanan sing padha, kanthi wanita gabung karo para pria kanggo surfing ing Teahupoʻo, Tahiti, salah sawijining ombak sing paling apik lan nuntut ing saindenging jagad. kanggo kaping pisanan wiwit taun 2006.
  • Tur musiman: Saliyane desain ulang CT, jadwal bakal dianyari kanggo nggawe musim sing beda-beda ing antarane CT lan Challenger Series (CS). Wiwit taun 2021, CS bakal diwiwiti saka Agustus nganti Desember. QS bakal diwiwiti nganti pungkasan Juni 2021 lan nemtokake sapa sing wis mumpuni kanggo seri Challenger. Poin saka acara QS sing rampung ing taun 2020 bakal diwiwiti nganti taun 2021.

Évolusi iki dadi bagéan saka diskusi pirang-pirang taun, lan desain pungkasan yaiku kolaborasi antarane atlet, mitra, lan WSL.

"Aku seneng banget karo perubahan format anyar iki," ujare Juara WSL kaping pindho, Tyler Wright. "Minangka wong sing wis ngenteni akeh wektu metu amarga cilaka lan ing kursi ing sawetara taun kepungkur minangka penonton profesional, aku rumangsa yen pangowahan apik lan dibutuhake. Yen Tahiti bali ing jadwal kasebut bakal narik kawigaten lan tantangan. Bakal mbutuhake sawetara taun kanggo mlaku lan posisi. Nanging, karo generasi sabanjure wanita sing kuwat lan bakat teka, aku bakal duwe spesialis Tahiti. "

"Pembaruan format, timeline lan lokasi WSL bakal digawe tur 2021 sing apik banget lan nguber Judhul Dunia," ujare Juara WSL kaping pindho John Florence. “Pancen dadi bagean saka WSL, luwih-luwih nalika kita ngalami evolusi lan adaptasi karo tantangan anyar. Aku ngarep-arep bisa saingan ing jaman anyar iki. ”

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email