24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Dominica Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Dominica mbukak maneh wates kanggo pengunjung

Dominica mbukak maneh wates kanggo pengunjung
Dominica mbukak maneh wates kanggo pengunjung
ditulis dening Harry S. Johnson

Dominica mbukak maneh tapel watese ing tanggal 15 Juli 2020 sawise watesan sing sukses kanggo nyuda panyebaran Covid-19 pandemi. Ing Menteri Kesehatan, Kesehatan lan Investasi Kesehatan Anyar, Dr. Irving McIntyre, pisanan nggawe pengumuman kasebut ing sawijining konferensi pers tanggal 1 Juli 2020, lan Perdana Menteri, terhormat Roosevelt Skerrit, negesake tanggal kasebut lan menehi komentar luwih lengkap babagan protokol sing dituju ing program radio lan televisi sabanjure.

Mbukak maneh tapel wates bakal ditindakake kanthi cara fase, kanthi warga negara lan warga diidini mulih wiwit tanggal 15 Juli 2020 ing tahap siji. Kabeh wisatawan kalebu non-nasional bisa lelungan menyang Pulau Alam wiwit tanggal 7 Agustus 2020 minangka bagean saka tahap 2 pambukaan maneh wates.

Pedoman lan protokol kesehatan lan safety wis dibahas kanthi tliti lan diumumake kanthi formal kanggo nyilikake risiko kasus COVID-19 sing anyar yen wates kasebut dibukak maneh.

Protokol kasebut kudu dianut:

Protokol kanggo Pra-Rawuh

Syarat wajib kanggo kabeh penumpang / wisatawan sing teka

Kabeh lelungan kudu:

1. Kirim kuesioner kesehatan kanthi online paling ora 24 jam sadurunge teka
2. Tampilake kabar babagan idin kanggo lelungan.
3. Kirimake asil tes PCR negatif sing dicathet sajrone 24-72 jam sadurunge tekane

Protokol lan pedoman umum nalika teka

Wisatawan kudu:

1. Nganggo topeng rai sawayah-wayah sajrone proses tekane lan kalebu mangkat saka bandara
2. Mirsani pedoman jarak fisik
3. Praktek sanitasi pernapasan lan pernapasan sing apik
4. Tindakake kabeh pandhuan saka staf perawatan kesehatan lan pejabat

Metu lan Tes:

Wisatawan kudu:

1. Sanitasi tangan ing stasiun sanitasi kaya sing diarahake
2. Nindakake penilaian kesehatan kanggo nyakup pemeriksaan suhu
3. Nyedhiyakake konfirmasi kuesioner kesehatan lan asil tes PCR negatif
4. Nindakake skrining tes kanthi cepet lan kanthi asil tes negatif, dheweke bakal ditularake menyang imigrasi kanggo diproses lan menyang bea cukai kanggo skrining. Koper bakal diresiki nalika dicopot sabuk conveyor

Pelancong sing nglaporake suhu sing dhuwur, tandha bebaya sing dhuwur saka kuesioner kesehatan utawa Tes Positif Positif bakal:

1. Terusake menyang area skrining sekunder
2. Diwenehi tes PCR
3. Diangkut menyang karantina wajib ing fasilitas sing wis disetujoni pemerintah utawa hotel sing disertifikasi pemerintah kanthi biaya sing ngenteni asil
4. Yen asil tes PCR positif, wong lelungan bakal dilebokake ing Unit isolasi COVID.

Mangkat Saka Dominika

Kendaraan bakal diidini mlebu ing udara lan pelabuhan mung karo supir lan plancongan.

Wisatawan kudu:

1. Nganggo topeng rai sawayah-wayah sajrone proses budhal nganti budhal saka bandara.
2. Mirsani jarak fisik.
3. Praktek sanitasi pernapasan lan pernapasan sing apik
4. Tindakake pandhuan saka staf perawatan kesehatan lan pejabat

Nalika watesan kanggo nyuda panyebaran COVID-19 wis dicabut ing Dominica, protokol kesehatan lan keamanan tatakrama pernafasan, nganggo topeng rai, ngumbah tangan sing bener lan asring, ngresiki reresik lan fisik isih ditrapake.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.