Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Dominica Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Dominica nampani para turis wiwit tanggal 7 Agustus, ngumumake protokol entri

Dominica nampani para turis wiwit tanggal 7 Agustus, ngumumake protokol entri
Dominica Sambutan Turis Wiwit tanggal 7 Agustus lan ngumumake Protokol Entri
ditulis dening Harry S. Johnson

Persemakmuran Dominica mbukak maneh watese kanggo pengunjung manca wiwit tanggal 7 Agustus 2020. Kangge, tanggal 15 Juli, warga Dominika bisa mlebu negara kasebut. Denise Charles, Menteri Pariwisata, Transportasi Internasional lan Inisiatif Maritim, ngumumake pengumuman kasebut dina Rebo esuk. Kabeh wisatawan kudu nindakake protokol lelungan sing anyar.

Kaping pisanan, turis lan warga negara kudu entuk negatif Covid-19 asil tes (PCR) direkam 24 nganti 72 jam sadurunge mlebu Dominika. Banjur, dheweke ngrampungake kuesioner online paling ora 24 jam sadurunge lan nuduhake idin kanggo lelungan. Sawise teka, dheweke bakal menjalani serangkaian cek, kalebu skrining tes kanthi cepet. Yen penumpang menehi sinyal sing dianggep ora aman, kayata asil tes positif, dheweke bakal dikarantina ing fasilitas pamrentah utawa hotel bersertifikat.

"Mbukak maneh tapel wates bakal ditindakake kanthi cara bertahap, lan para warga negara diijini mulih saka Juli 15th ing tahap siji kanggo lelungan kanthi udara [liwat] Douglas Charles lan Bandara Canefield, "ujare Menteri Charles ing sawijining konferensi pers. "Kabeh wong sing lelungan, kalebu warga negara liya, bisa lelungan menyang Pulo Alam saka Agustus 7th, 2020, minangka bagean saka tahap loro pambukaan maneh wates - yen kabeh mlaku kanthi apik, "dheweke negesake.

Dominika durung ngalami COVID-19 lan mung 18 kasus. Iki minangka salah sawijining negara sing paling ora kena pengaruh ing donya lan fitur ing Inggris Raya dhaptar bebas karantina. Pamrentah wis ati-ati babagan mbukak maneh wates, utamane amarga pulau kasebut khusus kanggo ekopelancongan sing ningkatake kesehatan pernapasan lan cocog karo persyaratan jarak sosial. "Pandhuan kesehatan lan safety wis dibahas kanthi tliti lan diumumake kanthi formal supaya kemungkinan kasus COVID-19 anyar bisa dicathet yen wates kasebut dibukak nganti paling sithik," ujare Menteri Charles.

Minangka Pulo Alam ing Caribbean, Dominika narik kawigaten para pengunjung sing ora konvensional sing golek karukunan, petualangan lan pengalaman mewah eko. Sawetara malah dadi omah karo entuk kewarganegaraan. Iki bisa ditindakake kanthi inisiatif pamrentah khusus, sing digawe ing taun 1993, sing diarani Program Kewarganegaraan dening Investasi.

Ana akeh investor asing sing dadi warga negara sawise menehi kontribusi US $ 100,000 utawa luwih kanggo dana pamrentah utawa investasi paling ora US $ 200,000 ing hotel lan resort utama. Indeks CBI, diterbitake dening majalah Financial Times 'PWM, rangking Dominika minangka negara paling apik kanggo kewarganegaraan kanthi investasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.